Slušate: Muzika bez prekida

Pesma: Tap 011 - Zbog tebe

Muzika bez prekida
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tap 011 - Zbog tebe
    2. Parni Valjak - Neda
    3. Magnifico - Samo Malo
    4. Kiki Lesendric I Piloti - Jos Jedna Pijana Noc
    5. Animatori - Andjeli nas zovu da im skinemo krila
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Gale Kerber - Petak - Mojih 50
    2. 14. avgust - 1 - Dodir noći
    3. 14. avgust - 2 - Dodir noći
    4. 14. avgust - 3 - Dodir noći
    5. Gale Kerber - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krem čorba od kukuruza Krem čorba od kukuruza

    Ne baš popularna čorba, može lako da postane zvezda vaše trpeze, ako ranije niste imali priliku da je probate...

    Piletina u sosu od pečuraka Piletina u sosu od pečuraka

    Mnogo je onih koji vole ovu kombinaciju ukusa, ali često zaboravimo da pripremimo ovo jelo. Sledeći put kad vam ponestane ideja setite se ovog sjajnog i proverenog recepta.

  • Zdravlje
    Letnja iscrpljenost zaista postoji, a evo kako da povratite energiju prema savetima lekara! Letnja iscrpljenost zaista postoji, a evo kako da povratite energiju prema savetima lekara!

    Osećate se umorno i bezvoljno? Niste jedini, jer istina je da visoke temperature zaista mogu da vas iscrpe. Taj osećaj ima i ime: letnja iscrpljenost. Prema rečima dr Roberta Klaflina, lekara opšte prakse i sportske medicine iz Arizone, uzrok ove pojave je kombinacija fizioloških reakcija i životnih navika.

    Zašto je važno da negujemo prijateljstva i kada napunimo 50 godina? Zašto je važno da negujemo prijateljstva i kada napunimo 50 godina?

    Usamljenost nije samo stanje uma – ona može biti pitanje života i smrti. Barem tako tvrdi nova studija Harvarda.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najpotcenjenija ostrva Evrope: Nova lista otkriva skrivena blaga Najpotcenjenija ostrva Evrope: Nova lista otkriva skrivena blaga

    Meki pesak, tirkizno more i gotovo bez turista? Zvuči savršeno. Planiranje odmora na ostrvu može da bude izazov kada svi hrle na ista, preterano posećena mesta. Rezultat su viši troškovi putovanja, gužve i dugi redovi, a onda san o mirnoj izolaciji polako nestaje.Ipak, ponekad je lepo makar na kratko živeti u iluziji da imate svoje malo ostrvsko utočište.

    Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta

    Najlepše je kada leto, lepo vreme i dane odmora možemo maksimalno da iskoristimo. To znači da ne treba da svedemo svoje putovanje samo na klasično letovanje i boravak na plaži. Ako nam uslovi dozvoljavaju, idealno bi bilo da posetimo i neku interesantnu destinaciju. Jedna takva destinacija, koja nam je blizu, je prelepi Vintgar u Sloveniji.

  • Preporučujemo
    Koliko dugo možemo da čuvamo jaja u frižideru? Koliko dugo možemo da čuvamo jaja u frižideru?

    Jaja su sigurno jedna od najvažnijih namirnica u ljudskoh ishrani. Ako niste vegan i nemate određene zdravstvene tegobe, verovatno uvek imate jaja u frižideru, čak i kada vam sve drugo nestane...

    Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru? Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru?

    Piletina je jedna od najzastupljenijih namirnica u domaćinstvima, hranljiva je, zdrava i laka za pripremu. Ipak, zbog rizika od bakterijske kontaminacije, važno je čuvati ga na odgovarajući način.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 123.27 124.14 125.01
    USD 99.37 100.07 100.78
  • Povezani članci
  • Rižoto sa cveklom

    Konzumiranje cvekle se posebno preporučuje tokom hladnog perioda, a spoj pirinča i cvekle uneće novitet na vašu trpezu.




    11-01-2016 | 15:27 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-nata_vkusidey

     

    Sastojci:

    - 3 korena cvekle srednje veličine
    - od 250 ml supice od povrća
    - 1 manji iseckan crveni luk
    - 2 kašike putera
    - 200 gr pirinča kratkog zrna
    - 100 ml šolje suvog belog vina
    - 1 kašičica soli
    - 1/2 kašičice mlevenog crnog bibera
    - 1/2 šolje iseckanih oraha
    - 1/2 šolje mocarela sira u komadićima

    Priprema: Zagrejte rernu na 190C. Cvekle operite i svaku stavite u komad aluminijumske folije, poprskajte ga maslinovim uljem, biberom i dodajte so. Zamotajte foliju oko svake cvekle i stavite ih da se peku u tepsiji 45 minuta. Kada budu gotove izvadite ih iz rerne i ostavite da se ohlade. Iseckajte ih na sitne komade i ostavite sa strane. U većoj šerpi stavite supu da prokuva, pa smanjite temperaturu na najniže da biste održali toplotu. U drugoj posudi zagrejte puter na srednjoj temperaturi, dodajte luk i dinstajte dok ne omekšai. Dodajte pirinač i neprestano mešajte 3 minuta. Dodajte vino i kuvajte dok ga pirinač ne upije. Sada dodajte 1 šolju supe i ostavite da kuva, mešajući dok tečnost ne ispari. Ovo ponavljajte dok ne potrošite svu supu. Dodajte i iseckanu cveklu, orahe i ostavite da krčka još 5 minuta. U to sipajte so i biber, kao i mocarela sir. Služite toplo ukrašeno listom peršuna uz svežu salatu, lagani preliv ili pohovano meso.

  • Pročitajte i...
    Jednostavni mafini sa tikvicama Jednostavni mafini sa tikvicama

    Sočni i mekani odlični su za doručak, užinu ili kao dodatak ručku.

    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: