 
                    
                
                                
            Riblje pljeskavice
Umesno mlevenog mesa, odlučite se za riblje pljeskavice.
23-01-2017
|13:56
|Autor / Izvor: Naxi media-stvarukusa
 
                                                            Sastojci:
- 1 kg ribe (oslića)
- veza zeleni za supu
- glavica luka
- so, biber
- slatka aleva paprika
- 4 jajeta
- 2 čena belog luka
- ulje za prženje
Priprema: Povrće za supu skuvajte u slanoj vodi. Kad omekša, dodajte očišćenu ribu i kuvajte sve dok riba ne omekša. Ocedite vodu, meso odvojte od kostiju i zajedno s povrćem sitno iseckajte. Dodajte sitno seckane crni i beli luk, biber, alevu paprika i jaja, i posolite. Dobro izmešajte i oblikujte pljeskavice, a zatim ih pecite na roštilju ili propržite na vrućem ulju. (Izvor:stvarukusa)    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                                
                                                    
 
                 
                 
             
     
                 
             
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                    
                 
                    
                 
                     
                 
                 
                     
                                             
                        
                     
                        
                    