Riblje pljeskavice

Umesno mlevenog mesa, odlučite se za riblje pljeskavice.

23-01-2017

|

13:56

|

Autor / Izvor: Naxi media-stvarukusa

Sastojci:

- 1 kg ribe (oslića)
- veza zeleni za supu
- glavica luka
- so, biber
- slatka aleva paprika
- 4 jajeta
- 2 čena belog luka
- ulje za prženje

Priprema: Povrće za supu skuvajte u slanoj vodi. Kad omekša, dodajte očišćenu ribu i kuvajte sve dok riba ne omekša. Ocedite vodu, meso odvojte od kostiju i zajedno s povrćem sitno iseckajte. Dodajte sitno seckane crni i beli luk, biber, alevu paprika i jaja, i posolite. Dobro izmešajte i oblikujte pljeskavice, a zatim ih pecite na roštilju ili propržite na vrućem ulju. (Izvor:stvarukusa)