-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Od Milion Zena
- Piloti - Neverna si
- Aleksandra Radović - Ne Zaklinjem Se Na Ljubav
- Doris Dragović - Moram
- Severina i Boris - Ko je kriv
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
08-12-2023 | 11:07 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, ivanmateev
Sastojci:
430 g slanih rozen kora (8 kora)
700 g kisele pavlake
100 g krem sira
150 g majoneza
250 g šunke
4 jajeta
100 g kiselih krastavčica
150 g tvrdog siraUputstvo za pripremu:
Skuvajte jaja i ostavite ih da se ohlade. Zatim ih izrendajte. Izrendajte sir, šunku i krastavčiće.
U veću činiju sipajte kiselu pavlaku, majonez i krem sir. Dobro promešajte kako biste sjedinili sastojke. Odvojite 350g ovog fila sa strane (za dekoraciju). Podelite preostali fil na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte izrendana jaja i šunku, a u drugi deo dodajte izrendane krastavčiće i 100g sira. Dobro promešajte sastojke u svakom od delova. Počnite sa slaganjem torte: stavite koru, pa fil sa šunkom i jajima, zatim ponovo koru, pa fil sa krastavčićima i sirom, i tako redom sve dok ne potrošite sve sastojke. Završite sa korom. Preko gornje kore stavite krpu ili foliju, a zatim neki teret (poput knjige ili tepsije) kako biste tortu pritisnuli. Ostavite najmanje 30 minuta. Nakon toga, celu tortu premažite filom od pavlake, majoneza i krem sira (koji ste odvojili na početku). Na kraju, pospite rendanim kačkavaljem preko cele površine torte. -
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: