-
Poslednjih 5 pesama
- Yu Rock Misija - Za milion godina
- U Škripcu - Izgleda Da Nismo Sami
- Leb i Sol - Cukni Vo Drvo
- Željko Samardžić - Pokazi mi sta znas
- Haustor - Ena
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čizkejk za početnike
Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
-
Zdravlje
Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!
Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
-
-
Putovanja
Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!
Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
-
Preporučujemo
Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan
Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 100.90 101.61 102.32
-
Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
09-12-2024 | 11:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, ivanmateev
Sastojci:
430 g slanih rozen kora (8 kora)
700 g kisele pavlake
100 g krem sira
150 g majoneza
250 g šunke
4 jajeta
100 g kiselih krastavčica
150 g tvrdog sira
Uputstvo za pripremu:Skuvajte jaja i ostavite ih da se ohlade. Zatim ih izrendajte. Izrendajte sir, šunku i krastavčiće.
U veću činiju sipajte kiselu pavlaku, majonez i krem sir. Dobro promešajte kako biste sjedinili sastojke. Odvojite 350g ovog fila sa strane (za dekoraciju). Podelite preostali fil na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte izrendana jaja i šunku, a u drugi deo dodajte izrendane krastavčiće i 100g sira. Dobro promešajte sastojke u svakom od delova. Počnite sa slaganjem torte: stavite koru, pa fil sa šunkom i jajima, zatim ponovo koru, pa fil sa krastavčićima i sirom, i tako redom sve dok ne potrošite sve sastojke. Završite sa korom. Preko gornje kore stavite krpu ili foliju, a zatim neki teret (poput knjige ili tepsije) kako biste tortu pritisnuli. Ostavite najmanje 30 minuta. Nakon toga, celu tortu premažite filom od pavlake, majoneza i krem sira (koji ste odvojili na početku). Na kraju, pospite rendanim kačkavaljem preko cele površine torte.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Slana salata sa jagodama
Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.
Pohovane pečurke
Pohovane pečurke su idealne kao kompletan obrok ili prilog, ali i kao ukusna zakuska uz pivo ili čašu vina.
Meksički čili
Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: