-
Poslednjih 5 pesama
- Vlado Georgiev - Ako mi lose krene
- Massimo Savic - Samo Jedan Dan
- Regina - Izgledala Je Malo Cudno
- Boris Novković - Elois
- Eva Braun - Odvedi me iz ovog grada
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!
Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.
-
-
Putovanja
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!
TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.
-
Preporučujemo
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora
Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 100.90 101.61 102.32
-
Fantastičan domaći ajvar
Pravljenje domaćeg ajvara može da bude izazovan zadatak, ali uz pravi recept i malo strpljenja, svako može da napravi ukusan ajvar kod kuće.
04-10-2023 | 10:04 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Towfiqu99
Ajvar je omiljeni balkanski specijalitet, a mi ćemo vam korak po korak pokazati kako da napravite ovaj ukusan i autentičan namaz koji će vas oduševiti.
Sastojci:
- 2 kg crvene paprike
- 2 srednje velike patlidžane
- 1 glavica belog luka
- 100 ml ulja
- 2 kašičice soli
- 1 kašičica šećera
- 1/2 kašičice bibera
- 1/2 kašičice suvog začina
Uputstvo:Korak 1: Priprema paprike i patlidžana
Operite i očistite paprike i patlidžane. Narežite ih na manje komade kako biste olakšali proces kuvanja.
Korak 2: Pečenje paprika i patlidžana
Stavite paprike i patlidžane u pleh i prelijte ih malo uljem. Pecite ih u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C dok ne postanu mekani i koža počne da se odvaja (oko 30-40 minuta).
Korak 3: Ljuštenje paprika i patlidžana
Kada su paprike i patlidžani gotovi, izvadite ih iz rerne i ostavite da se ohlade. Nakon što su se ohladili dovoljno, skinite im kožu i uklonite semenke.
Korak 4: Priprema ajvara
Stavite povrće u blender, dodajte beli luk, so, šećer, biber i suvi začin. Neophodno je da mešate sve sastojke dok ne dobijete glatku smesu.
Korak 5: Kuvanje ajvara
U velikoj šerpi, zagrijte preostalo ulje. Dodajte smesu iz blendera i kuvajte na srednjoj vatri, često mešajući, dok ajvar ne postane gušći i ulje se odvoji od mase (oko 30-40 minuta).Korak 6: Napunite tegle
Vrući ajvar prelijte u sterilisane tegle i dobro ih zatvorite. To će će produžiti rok trajanja ajvaru. -
Pročitajte i...
Napravite domaći ajvar
Priprema zimnice je u toku, pa mnoga domaćinstva ovaj period godine ne mogu ni zamisliti bez pripreme ajvara.
Ajvar, Otac i Realna priča među nagrađenim filmovima
večana dodela nagrada 49. izdanja Filmskog festivala u Sopotu održana je završne festivalske večeri.
Ostvarenje Ajvar videlo 50 000 gledalaca
Ostvarenje Ajvar rediteljke Ana Marie Rossi, obeležio je uspešan festivalski život, nakon čega je usledio i zapažen bioskopski. Sinoć je u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center nagrađen 50 000. gledalac ove drame, koja je naišla na pozitivne kritike publike.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: