Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Bojan Marović - Kao ti

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bojan Marović - Kao ti
    2. ITD bend - Gradske cure
    3. Parni Valjak - Sve još miriše na nju
    4. Nevena - Ljubav U Bojama
    5. Zana - Kum
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Frano Lasić - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 22. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 22. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 22. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Nebojša Dugalić - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pohovani riblji fileti Pohovani riblji fileti

    Ukusni riblji fileti uz odgovarajući prilog mogu biti ukusan i obilan obrok.

    Čokoladne krofne Čokoladne krofne

    Slatki zalogaj za celu porodicu - neodoljive čokoladne krofne!

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Zdravlje
    Hrana bogata Cinkom Hrana bogata Cinkom

    Cink je mineral koji ima mnogostruke benefite po organizam, ukoliko se plavilno i redovno unosi.

    Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

    Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.40
    CHF 109.38 110.16 110.93
    USD 100.13 100.83 101.54
  • Povezani članci
  • Quesadillas

    Napravite ukusne tortilje sa pečurkama i slaninom.




    21-09-2015 | 10:40 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-kovalvs


    Sastojci:


    - 6 većih tortilja
    - 1 pakovanje šampinjona
    - 1 srednja glavica crnog luka
    - 1 kašičica origano
    - 1 kašičica seckanog peršuna
    - 200 g mesnate slanine
    - 1 crvena sveža paprika
    - 200 g kačkavalja


    Pripema:
    U odgovarajuću posudu staviti malo ulja. 1/2 glavice crnog luka sitno naseckan, posoliti i staviti da se prodinsta. Pečurke oprati, naseckati na listiće i ubaciti u dinstan luk, da se zajedno dinstaju. Za to vreme narezati slaninicu na sitne komadiće. Kada ispari voda, koju pečurke otpuste dodati slaninu, da se zajedno isprži. Toj smesi dodati i ostale začine. Onu 1/2 glavice crnog luka narezati na kolutiće (tanko), a papriku na trakice i odložiti. Kačkavalj narendati na krupnije rende (gde rendate krompir) i on da sačeka. U teflon tiganj, veličine tortilje staviti malo margarina i početi sa pečenjem (zagrevanjem) tortilja. Prvu tortilju staviti da se malo zapeče sa obe strane i odložiti. Staviti malo margarina i ispeći drugu sa jedne strane, okrenuti je i na nju staviti narendan kačkavalj, pa smesu od pečurki, svež luk koji ste isekli i trakice od paprike, pa opet narendan kačkavalj. Poklopiti sa onom zapečenom tortiljom da se kačkavalj otopi i zagreje da se spoje, tako malo na jednu stranu, pa okrenuti na drugu, polako da vam smesa ne ispadne. Isti postupak ponoviti još dva puta. Tako da imate tri puta po dve tortilje. Gotove tortilje iseći po želji, ja sam na četvrtine. 

  • Pročitajte i...
    Pohovani riblji fileti Pohovani riblji fileti

    Ukusni riblji fileti uz odgovarajući prilog mogu biti ukusan i obilan obrok.

    Rižoto sa povrćem Rižoto sa povrćem

    Ukusano jelo koje se lako priprema. Može se jesti samostalno ili kao prilog.

    Brusketi sa bundevom Brusketi sa bundevom

    Ukoliko očekujete goste ili vam je potrebno brzo rešenje da nešto prezalogajite, brusketi sa bundevom su sjajno rešenje.

    Domaća paradajz čorba Domaća paradajz čorba

    Ukusna čorbica tu je da ugreje tokom hladnih jesenjih dana.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: