-
Poslednjih 5 pesama
- Kemal i Danijela - Ovako ne mogu dalje
- Bijelo dugme - Evo zakleću se
- Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen
- Parni Valjak - Nakon svih godina
- Oliver Dragojević - Brod u boci
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čorba od karfiola
Ukoliko ste ljubitelj jela od povrća, čorba od karfiola može biti deo vašeg glavnog obroka.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
Neodoljiva uskršnja dekorativna pakovanja
Pakovanje poklona može biti inspirativno, pogotovo ukoliko je reč o darivanju povodom obeležavanja praznika. Tematsko pakovanje poklona može postati način da se kreativno izrazite i malim pažnjama dragim ljudima pokažete naklonost i ljubav.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.46 117.28 118.10 CHF 119.81 120.66 121.50 USD 108.44 109.21 109.97
-
Punjene urme
Desert koji nije potrebno peći, a koji je odličan slatki zalogaj za predstojeće praznike.
30-12-2021 | 14:14 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- satel
Sastojci:
- 200 gr suvih urmi
- 50 gr mlevenog badema
- 50 gr celog badema
- 2 supene kašike šećera
- 50 gr margarina
- 2 supene kašike vode
- 100 gr čokolade
- čokoladne mrvice za dekoracijuPriprema: Urme očistiti od koštiće. Ušpinovati šećer. Dodati margarin, mlevene bademe i skloniti sa vatre. Sačekati da se malo prohladi. Ovom smesom puniti urme i u svaku ubaciti pola ili ceo badem. Punjene urme uvaljati u rastopljenu čokoladu, posuti čokoladim mrvicama i ređati na foliji. Ostaviti da se čokolada stegne.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: