-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Kad sam bio mlad
- Tijana Bogicevic - Kad Odem
- Djordje Balašević - Otilia (Lakonoga)
- Tony Cetinski - Opet Si Pobijedila
- EKV - Par godina za nas
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
ZdravljeSezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo
Tikvice pružaju mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su antioksidansima, promovišu zdravlje probave i očiju.
Saveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizoraStručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
-
PutovanjaPosetite Prag ovog proleća
Glavni grad Češke, s ponosom nosi tutulu jednog od najlepših gradova Evrope, a za to je sigurno zaslužna predivna arhitektura i bajkovita atmosfera koja dolazi do izražaja sa prvim prolećnim danima.
Koje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mestoNedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
-
PreporučujemoDa li redovno čistite otirač na ulazu? Evo zašto je to važno
Postoje objektivni razlozi koji ukazuju na važnost čišćenja otirača, uprkos činjenici da mnogi od nas često zaborave da to i urade.
Blistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trikaOdržavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.32 117.14 117.96 CHF 119.54 120.38 121.22 USD 107.92 108.69 109.45
-
Punjene paprike
Napravite ukusne punjene paprike u domaćoj radinosti.
28-07-2022 | 13:31 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Fedcophoto
Sastojci:- kilogram paprika za punjenje
- 600 gr mlevenog mesa
- 2 kašike pirinča
- 1 srednja glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- suvi začin, so, biber
- 2 sveža paradajza
- pola veze peršunovog lista
- ulje za prženjePriprema: Sitno iseckati crni i beli luk, propržiti na ulju pa dodati mleveno meso i nastaviti sa prženjem, dok se meso ne isprži. Skloniti sa vatre, dodati pirinač, začine. Paprike izdubiti, napuniti smesom, poređati u posudu za pečenje. Iseckati peršun i svež paradajz, dodati malo ulja i 2dl vode, malo suvog začina i preliti preo paprika. Staviti u rernu i peći 40-ak minuta na 200 stepeni.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: