-
Poslednjih 5 pesama
- Merlin - Ako me ikada sretneš
- Aleksandra Radović - Ljubavi Moja
- Bijelo dugme - Evo zakleću se
- Parni Valjak - U ljubav vjerujem
- Željko Joksimović - Žena za sva vremena
-
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
-
Kuća
Koje kozmetičke preparate ne bi trebalo da držite u vašem kupatilu?
U kupatilu na policama i odložnim delovima nameštaja uglavnom držimo različitu kozmetiku, odnosno različite preparate za održavanje higijene, čišćenje, negu. Možda niste znali, ali neke od preparata poput parfema ne bi trebalo držati u kupatilu, jer im ta sredina ne prija i šteti njihovoj strukturi.
Praznična dekoracija stola: Ključ je u detaljima
Praznična trpeza okuplja porodicu i prijatelje u vreme proslava, a sveukupna situacija u svetu uslovila je da će ljudi Novu godinu dočekati u svojim domovima. Zato, potrudite se da napravite čaroban novogodišnji ambijent, te detaljima odgovorite na tematski zadatak Nove godine i Božića.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.75 117.58 118.40 CHF 108.26 109.03 109.79 USD 96.20 96.88 97.56
-
Punjene paprike
Uživajte u ovom toplom predjelu.
25-10-2017 | 15:33 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Olgany
Sastojci:
– 10 – 12 manjih paprika ili
– 6 – 7 velikih
– 200 g krem sira
– 3-4 velike kasike pavlake
– 2 kriske hleba + malo otopljenog putera
– 1 jaje
– 1 veza mladog luka
– 1 cen belog luka
– 1 veca paprika
– 1 osrednji paradajz
– malo persunovog lista
– biber, so
– 50 ml pileceg temeljca
– 30 g parmezanaPriprema: Prvo dobro oprati paprike i očistiti ih od semenki. Kriške hleba iseći na kvadratice i preliti otopljenim puterom. U dublju činiju staviti krem sir, pavlaku, jedno jaje i dodati isečeni hleb, pa sve dobro sjediniti. Mladi luk očistiti, ostaviti kraći zeleni deo i dodati u predhodnu mešavinu, papriku iseći na sitne kocke i nju takođe dodati, paradajz nakratko potopiti u vrelu vodu, skinuti kožicu, izvaditi semenke, pa mesnati deo sitno iseckati i umešati u smesu. Beli luk izgnječiti i usitniti i njega dodati. I list peršuna sitno iseći i dodati smesi. Posoliti i pobiberiti mešavinu po ukusu. Kašikom puniti paprike, ređati ih u pouljenu tepsiju, sipati pileći temeljac, a svaku papriku posuti parmezanom. Peći na 200 stepeni oko pola sata.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: