-
Poslednjih 5 pesama
- Magazin - Minut srca tvog
- Oliver Mandić - Pomagajte drugovi
- Viktorija - Arija
- Indexi - Sanjam
- Doris Dragović - To
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSve prednosti vitamina C
Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.
Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiskaVerovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
-
PutovanjaProduženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
-
PreporučujemoUklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta
Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.
Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudovaOtkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 118.79 119.63 120.47 USD 108.49 109.25 110.02
-
Punjene paprike
Uživajte u ovom toplom predjelu.
25-10-2017 | 15:33 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Olgany
Sastojci:
– 10 – 12 manjih paprika ili
– 6 – 7 velikih
– 200 g krem sira
– 3-4 velike kasike pavlake
– 2 kriske hleba + malo otopljenog putera
– 1 jaje
– 1 veza mladog luka
– 1 cen belog luka
– 1 veca paprika
– 1 osrednji paradajz
– malo persunovog lista
– biber, so
– 50 ml pileceg temeljca
– 30 g parmezanaPriprema: Prvo dobro oprati paprike i očistiti ih od semenki. Kriške hleba iseći na kvadratice i preliti otopljenim puterom. U dublju činiju staviti krem sir, pavlaku, jedno jaje i dodati isečeni hleb, pa sve dobro sjediniti. Mladi luk očistiti, ostaviti kraći zeleni deo i dodati u predhodnu mešavinu, papriku iseći na sitne kocke i nju takođe dodati, paradajz nakratko potopiti u vrelu vodu, skinuti kožicu, izvaditi semenke, pa mesnati deo sitno iseckati i umešati u smesu. Beli luk izgnječiti i usitniti i njega dodati. I list peršuna sitno iseći i dodati smesi. Posoliti i pobiberiti mešavinu po ukusu. Kašikom puniti paprike, ređati ih u pouljenu tepsiju, sipati pileći temeljac, a svaku papriku posuti parmezanom. Peći na 200 stepeni oko pola sata.
-
Pročitajte i...Testenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Aromatična, marinirana junetinaEvo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: