Slušate: Muzika bez prekida

Pesma: Tap 011 - Zbog tebe

Muzika bez prekida
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tap 011 - Zbog tebe
    2. Parni Valjak - Neda
    3. Magnifico - Samo Malo
    4. Kiki Lesendric I Piloti - Jos Jedna Pijana Noc
    5. Animatori - Andjeli nas zovu da im skinemo krila
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Gale Kerber - Petak - Mojih 50
    2. 14. avgust - 1 - Dodir noći
    3. 14. avgust - 2 - Dodir noći
    4. 14. avgust - 3 - Dodir noći
    5. Gale Kerber - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krem čorba od kukuruza Krem čorba od kukuruza

    Ne baš popularna čorba, može lako da postane zvezda vaše trpeze, ako ranije niste imali priliku da je probate...

    Piletina u sosu od pečuraka Piletina u sosu od pečuraka

    Mnogo je onih koji vole ovu kombinaciju ukusa, ali često zaboravimo da pripremimo ovo jelo. Sledeći put kad vam ponestane ideja setite se ovog sjajnog i proverenog recepta.

  • Zdravlje
    Letnja iscrpljenost zaista postoji, a evo kako da povratite energiju prema savetima lekara! Letnja iscrpljenost zaista postoji, a evo kako da povratite energiju prema savetima lekara!

    Osećate se umorno i bezvoljno? Niste jedini, jer istina je da visoke temperature zaista mogu da vas iscrpe. Taj osećaj ima i ime: letnja iscrpljenost. Prema rečima dr Roberta Klaflina, lekara opšte prakse i sportske medicine iz Arizone, uzrok ove pojave je kombinacija fizioloških reakcija i životnih navika.

    Zašto je važno da negujemo prijateljstva i kada napunimo 50 godina? Zašto je važno da negujemo prijateljstva i kada napunimo 50 godina?

    Usamljenost nije samo stanje uma – ona može biti pitanje života i smrti. Barem tako tvrdi nova studija Harvarda.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najpotcenjenija ostrva Evrope: Nova lista otkriva skrivena blaga Najpotcenjenija ostrva Evrope: Nova lista otkriva skrivena blaga

    Meki pesak, tirkizno more i gotovo bez turista? Zvuči savršeno. Planiranje odmora na ostrvu može da bude izazov kada svi hrle na ista, preterano posećena mesta. Rezultat su viši troškovi putovanja, gužve i dugi redovi, a onda san o mirnoj izolaciji polako nestaje.Ipak, ponekad je lepo makar na kratko živeti u iluziji da imate svoje malo ostrvsko utočište.

    Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta

    Najlepše je kada leto, lepo vreme i dane odmora možemo maksimalno da iskoristimo. To znači da ne treba da svedemo svoje putovanje samo na klasično letovanje i boravak na plaži. Ako nam uslovi dozvoljavaju, idealno bi bilo da posetimo i neku interesantnu destinaciju. Jedna takva destinacija, koja nam je blizu, je prelepi Vintgar u Sloveniji.

  • Preporučujemo
    Koliko dugo možemo da čuvamo jaja u frižideru? Koliko dugo možemo da čuvamo jaja u frižideru?

    Jaja su sigurno jedna od najvažnijih namirnica u ljudskoh ishrani. Ako niste vegan i nemate određene zdravstvene tegobe, verovatno uvek imate jaja u frižideru, čak i kada vam sve drugo nestane...

    Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru? Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru?

    Piletina je jedna od najzastupljenijih namirnica u domaćinstvima, hranljiva je, zdrava i laka za pripremu. Ipak, zbog rizika od bakterijske kontaminacije, važno je čuvati ga na odgovarajući način.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 123.27 124.14 125.01
    USD 99.37 100.07 100.78
  • Povezani članci
  • Punjene paprike

    Uživajte u ovom toplom predjelu.




    25-10-2017 | 15:33 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olgany

     

    Sastojci:

    – 10 – 12 manjih paprika ili
    – 6 – 7 velikih
    – 200 g krem sira
    – 3-4 velike kasike pavlake
    – 2 kriske hleba + malo otopljenog putera
    – 1 jaje
    – 1 veza mladog luka
    – 1 cen belog luka
    – 1 veca paprika
    – 1 osrednji paradajz
    – malo persunovog lista
    – biber, so
    – 50 ml pileceg temeljca
    – 30 g parmezana

    Priprema: Prvo dobro oprati paprike i očistiti ih od semenki. Kriške hleba iseći na kvadratice i preliti otopljenim puterom. U dublju činiju staviti krem sir, pavlaku, jedno jaje i dodati isečeni hleb, pa sve dobro sjediniti. Mladi luk očistiti, ostaviti kraći zeleni deo i dodati u predhodnu mešavinu, papriku iseći na sitne kocke i nju takođe dodati, paradajz nakratko potopiti u vrelu vodu, skinuti kožicu, izvaditi semenke, pa mesnati deo sitno iseckati i umešati u smesu. Beli luk izgnječiti i usitniti i njega dodati. I list peršuna sitno iseći i dodati smesi. Posoliti i pobiberiti mešavinu po ukusu. Kašikom puniti paprike, ređati ih u pouljenu tepsiju, sipati pileći temeljac, a svaku papriku posuti parmezanom. Peći na 200 stepeni oko pola sata.

  • Pročitajte i...
    Jednostavni mafini sa tikvicama Jednostavni mafini sa tikvicama

    Sočni i mekani odlični su za doručak, užinu ili kao dodatak ručku.

    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: