-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Pola moga svijeta
- Bijelo dugme - Pjesma za malu pticu
- Bajaga - Dobro jutro
- Parni Valjak - Dok si pored mene
- Merlin - Nemam ja osamnaest godina
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Zeleni smuti
Ako vam voćni smutiji brzo podignu, ali još brže obore energiju, ovaj zeleni smuti je pravo rešenje. Reč je o kompletno izbalansiranom obroku – sadrži vlakna, zdrave masti, proteine i dovoljno ugljenih hidrata da vas održi sitim i stabilnim satima.
Pohovane pečurke
Pohovane pečurke su idealne kao kompletan obrok ili prilog, ali i kao ukusna zakuska uz pivo ili čašu vina.
-
Zdravlje
Pet zdravih opcija: Ovo voće mogu da kozumiraju ljudi sa dijabetesom
Kada imate dijabetes, važno je da se pridržavate zdrave ishrane, jer uravnotežena ishrana može da pomogne u kontroli šećera u krvi i smanji rizik od drugih zdravstvenih problema poput bolesti srca i visokog pritiska. Iako se mnogi plaše da konzumiraju voće zbog ugljenih hidrata i prirodnih šećera, istraživanja pokazuju da ljudi s dijabetesom mogu redovno da uživaju u voću, koje čak može doprineti boljoj kontroli glikemije.
Namirnice koje pomažu da smanjite unos kalorija – bez osećaja odricanja
Najefikasniji način da unesete manje kalorija jeste da napravite male, ali pametne izmene u ishrani. To ne znači da morate da se odreknete omiljene hrane – stručnjaci ističu da su jednostavne zamene često dovoljne da postignete rezultat, bez osećaja uskraćenosti.
-
-
Putovanja
Ovo su najpoželjnije destinacije za letnje putovanje u 2025. godini
Iako većina ljudi letnji odmor instinktivno povezuje s plažom, ovog leta trendovi pokazuju nešto sasvim drugo. Prema najnovijim podacima iz Mastercardovog izveštaja zasnovanog na analizi avionskih letova, Tokio — glavni grad Japana — izbio je na prvo mesto kao najtraženija destinacija za leto 2025.
Palma de Majorka: Magično mesto za letovanje
Palma de Majorka, glavni grad Balearskih ostrva, pravi je dragulj Mediterana koji svake godine privlači milione turista. Mediteranska klima, prelepo uređeno ostrvo sa mnoštvom znamenitosti i bistro more sa nestvarnim plažama opčinili su sve koji su posetili ovo predivno mesto.
-
Preporučujemo
Najčešći uzroci neprijatnih mirisa u domu i kako ih ukloniti
Neprijatni i dugotrajni mirisi u domu mogu biti veoma frustrirajući, naročito kada se čini da ih je nemoguće ukloniti. Iako se redovno čisti i provetrava, određeni skriveni faktori često doprinose stvaranju nepoželjnih mirisa i narušavaju osećaj svežine u prostoru.
Pet stvari u dnevnoj sobi koje bi trebalo češće da čistimo
Dok čistimo radnim danima obično se trudimo da vratimo sve na svoje mesto, usisamo i da nam kuhinja uvek bude uredna. Viked je rezervisan za detaljnije čišćenje kuće i dnevnog boravka, ali se postavlja pitanje da li i tad baš obraćamo pažnju na sve stvari koje je neophodno da očistimo?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.41 117.23 118.05 CHF 124.04 124.92 125.79 USD 104.01 104.75 105.48
-
Punjena pljeskavica
Recept za istinske gurmane.
29-04-2022 | 15:21 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-MSPhotographic
Sastojci :
- 1 kg mlevenog mesa (mešanog ili junećeg)
- 1 luk
- 1 jaje
- supena kašika prezli
- so, biber, suvi biljni začin
- po želji malo aleve paprike
- 150 gr šunke
- 150 gr kačkavaljaPriprema: Luk sitno iseckati i dodati ga zajedno sa začinima i jajem mesu i sve dobro umešati. Formirati loptice od mesa. Ostaviti da tako odstoji 45 minuta do sat vremena. Od svake loptice formirati pljeskavicu. Pljeskavica se formira tako što se meso podeli na dva jednaka dela, na jedan deo dodati šunku i kačkavalj a drugim delom preklopiti. Prižiti u vrelom ulju ili na roštilju dok obe strane mesa ne porumene. Servirati uz prilog po želji.
-
Pročitajte i...
Meksički čili
Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: