-
Poslednjih 5 pesama
- Mirzino Jato - Apsolutno tvoj
- Ana Stanić - Molila sam andjele
- Aleksandra Radović - Cuvaj moje srce
- Prljavo Kazalište - Iz nekih starih razloga
- Valentino - Samo sklopi okice
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Pravilan način sedenja
Ukoliko vaša profesija podrazumeva dugo sedenje za računarom, ili generalno dosta vremena provodite u sedećem položaju, pored vežbi istezanja ili laganog hoda, veoma je važan i pravilan način sedenja, odnosno postavljanja tela u adekvatan položaj.
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
-
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Trik za domaćinstvo: Evo kako možete očistiti odvod od sudopere
Odvod od sudopere preventivno je poželjno očistiti s vremena na vreme, kako ne bi došlo do zapušavanja.
Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna
Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite drveni pribor za jelo i pripremu hrane, znajte da mu je pored regularnog pranja potrebna i adekvatna nega i dezinfekcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.52 117.34 118.16 CHF 117.28 118.11 118.93 USD 107.57 108.32 109.08
-
Prokelj u pavlaci
Idealan prilog mesu ili testenini.
16-04-2021 | 13:33 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Alp Aksoy
Sastojci:
- 500 gr svežeg prokelja
- kari, so, biber
- malo putera
- 200 ml pavlake za kuvanje
- pečeni susam
Priprema: Kelj prokuvati 5-10 min. Ostaviti da se ohladi, iseći ga na pola. U tiganju rastopiti puter, dodati prokelj, začine i propržiti nekoliko minuta. Dodati pavlaku za kuvanje, susam i uz mešanje kratko ostaviti na vatri. Služiti toplo kao dodatak glavnom jelu. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: