Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Crvena jabuka - Nekako S Proljeca

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Crvena jabuka - Nekako S Proljeca
    2. Zdravko Čolić - Pisaću joj pisma duga
    3. Valentino - Ne daj mi da govorim u snu
    4. Piloti - Tajna
    5. Sergej Ćetković - Ko Li Te Sad Miluje
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 21. januar - 1 - Dodir noći
    2. 21. januar - 2 - Dodir noći
    3. 21. januar - 3 - Dodir noći
    4. Ivan Zablaćanski - Utorak - Mojih 50
    5. 20. januar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Baklava sa pistaćima! Baklava sa pistaćima!

    Uživajte u ovoj luksuznoj verziji baklave sa bogatim ukusom pistaća!

    Pečeni spanać sa sirom i orasima Pečeni spanać sa sirom i orasima

    Ako niste ljubitelj standardne pripreme ovog jela obavezno isprobajte ovaj recept.

  • Zdravlje
    Sve što treba da znate o nedostatku kalcijuma: Simptomi, uzroci i lečenje Sve što treba da znate o nedostatku kalcijuma: Simptomi, uzroci i lečenje

    Hipokalcemija, odnosno nizak nivo kalcijuma u krvi, može izazvati simptome nedostatka kalcijuma kao što su bolovi u mišićima i umor. Da bi se povećali nivoi kalcijuma, lekar može da preporuči konzumiranje više namirnica bogatih kalcijumom ili uzimanje suplemenata.

    Pripremite mikrobiom za najlakši gubitak kilograma Pripremite mikrobiom za najlakši gubitak kilograma

    Naša telesna težina ne zavisi samo od genetike i metabolizma – ključnu ulogu igraju i bakterije u crevima. Evo kako možete hraniti svoj mikrobiom na način koji podstiče mršavljenje.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Dva evropska grada konačno će biti povezana direktnim vozom! Dva evropska grada konačno će biti povezana direktnim vozom!

    Nakon dvogodišnjeg čekanja, Pariz i Milano će ponovo biti povezani direktnom linijom od 1. aprila.

    Rotorua – grad nestvarne lepote, jedinstvenog pejzaža i čudnog mirisa! Rotorua – grad nestvarne lepote, jedinstvenog pejzaža i čudnog mirisa!

    Iako ovaj grad doslovno miriše na trula jaja, on je ujedno i jedno od najlepših mesta na svetu. Rotorua, smeštena u srcu Severnog ostrva Novog Zelanda, izgleda gotovo nestvarno

  • Preporučujemo
    Saveti profesionalca: Kako očistiti kupatilo bez izbeljivača? Saveti profesionalca: Kako očistiti kupatilo bez izbeljivača?

    Iako mnogi koriste izbeljivač za čišćenje kupatila, posebno WC šolje, ekspertkinja iz kompanije The Big Clean Co. tvrdi da on više šteti nego što koristi i da bi trebalo posegnuti za njim samo u krajnjoj nuždi.

    Ne bacajte kesice čaja: Pametni trikovi za ponovnu upotrebu! Ne bacajte kesice čaja: Pametni trikovi za ponovnu upotrebu!

    Umesto da iskorišćene kese čaja odmah bacite, možete ih iskoristiti na praktične i iznenađujuće načine. Bilo da želite da omekšate meso, osvežite prostor ili pronađete prirodnu alternativu za čišćenje, čajne kese mogu biti korisne u domaćinstvu. Sledeći put kada uživate u omiljenom čaju, isprobajte ove trikove i maksimalno iskoristite svaku kesicu!

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 123.25 124.11 124.98
    USD 111.73 112.51 113.30
  • Povezani članci
  • Profiterole: Desert koji se ne odbija

    Ovo su kolačići koji se ne odbijaju, pa proverite koliko su samo ukusni, kremasti i sočni...




    15-04-2024 | 11:10 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: bigstockphoto/margouillat

     

    Sastojci:

    140 ml vode
    50 g maslaca
    malo soli
    100 g oštrog brašna tip 400
    1 puding od vanile
    250 ml mleka
    200 g šlaga
    130 ml slatke pavlake
    150 g čokolade za kuvanje

    Priprema:

    Za krem: Pomešajte prah za puding sa šećerom i malom količinom hladnog mleka. Skuvajte preostalo mleko i sklonite s vatre. U mleko dodajte razmućen prah za puding, kuvajte uz mešanje 1-2 minuta, zatim ohladite. U ohlađeni puding umešajte čvrsto umućen šlag.


    Za testo: Stavite vodu, maslac i so u manju posudu i ostavite da provri. Dodajte brašno i kuvajte smesu dok ne postane gusta. Ohladite malo, a zatim umešajte jedno po jedno jaje. Mikserom mešajte smesu dok ne postane glatka.


    Stavite kuvano testo u poslastičarski špric, istiskujte gomilice veličine oraha na uljem namazan pleh. Pecite 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180°C. Ohladite pečene profiterole.


    U poslastičarski špric s nastavkom za punjenje stavite pripremljen krem od vanile. Ubodite nastavkom svaku profiterolu i utisnite malo kreme. Napunjene profiterole stavite na tanjir za posluživanje.


    Za preliv:
    Zagrejte slatku pavlaku, dodajte izlomljenu čokoladu, mešajte dok ne dobijete jednoličnu smesu i ohladite. Prelijte ovim prelivom profiterole.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Profiterole Profiterole: Omiljena poslastica!

    Ovi kolačići jednostavno osvajaju – probajte ih i otkrijte njihov savršeni spoj ukusa, kreme i sočnosti...

    Štrudla sa makom Starinska štrudla sa makom

    Jesenji dani bude u svima nama posebnu vrstu nostalgije. Štrudla sa makom definitivno je "kraljica" starinskih kolača i skoro da ne postoji osoba koja je ne voli... Ako se već niste izveštili u pripremi ovog recepta, obavezno sačuvajte ovaj recept.

    Kolac Kremasti kolač sa višnjama

    Ovaj kolač će vas momentalno osvežiti i oduševiti.

    Kolač Torta od lešnika i čokolade

    Da li postoji lepša kombinacija ukusa od lešnika i čokolade?

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: