Slušate: Mojih 50

Pesma: Meri Cetinić - Potraži me u predgradju

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Meri Cetinić - Potraži me u predgradju
    2. Bijelo dugme - Ne gledaj me tako i ne ljubi me više
    3. Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko
    4. Videosex - Tko Je Zgazio Gospodju Mjesec
    5. Denis & Denis - Ja sam lazljiva
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 19. oktobar - 1 - Dodir noći
    2. 19. oktobar - 2 - Dodir noći
    3. 19. oktobar - 3 - Dodir noći
    4. Nebojša Dugalić - Utorak - Mojih 50
    5. 18. oktobar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Rižoto sa povrćem Rižoto sa povrćem

    Ukusano jelo koje se lako priprema. Može se jesti samostalno ili kao prilog.

    Brusketi sa bundevom Brusketi sa bundevom

    Ukoliko očekujete goste ili vam je potrebno brzo rešenje da nešto prezalogajite, brusketi sa bundevom su sjajno rešenje.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Zdravlje
    Hrana bogata Cinkom Hrana bogata Cinkom

    Cink je mineral koji ima mnogostruke benefite po organizam, ukoliko se plavilno i redovno unosi.

    Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

    Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.40
    CHF 108.48 109.25 110.01
    USD 100.23 100.94 101.64
  • Povezani članci
  • Profiterole

    Ko je za ukusne profiterole?




    05-09-2014 | 14:50 | Autor/Izvor: Naxi media-stvarukusa

    Foto: bigstockphoto/margouillat


    Sastojci:

    - 130 ml vode
    - 40 g maslaca
    - malo soli
    - 90 g oštrog brašna tip 400
    - 1 puding od vanile
    - 250 ml mleka
    - 200 g šlaga
    - 100 ml slatke pavlake
    - 100 g čokolade za kuvanje
    Priprema:
    Za krem: Prašak za puding pomešajte sa šećerom i malo hladnog mleka. Ostatak mleka skuvajte i sklonite s ringle. U mleko dodajte razmućen prašak za puding i mešajući kuvajte 1-2 minuta, pa puding ohladite. U ohlađen puding umešajte čvrsto umućen šlag.
    Za testo: U manju posudu stavite vodu, maslac i so pa ostavite da provri. Dodajte brašno i smesu kuvajte dok ne dobijete gustu grudvu. Malo je ohladite, a zatim umešajte jedno po jedno jaje. Smesu mešajte mikserom dok ne postane glatka.
    Kuvano testo stavite u poslastičarski špric, a zatim na uljem namazan pleh istiskujte gomilice veličine oraha. Pecite 20 minuta u rerni zagrejanoj na 190°C. Pečene profiterole ohladite.
    U poslastičarski špric s nastavkom za punjenje stavite pripremljen krem od vanile. Svaku profiterolu ubodite nastavkom i utisnite malo krema. Napunjene profiterole stavite na tanjir za posluživanje.
    Za preliv: Slatku pavlaku zagrejte, umešajte izlomljenu čokoladu, izmešajte u jednoličnu smesu i ohladite. Ovim prelivom prelijte profiterole. (Izvor:stvarukusa)

  • Pročitajte i...
    Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

    Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

    Kompot Domaći kompot od kajsija

    Kompot je jedan od nezaobilaznih jesenjih recepata.

    Mus od bundeve Mus od bundeve

    Jesenji desert u kome će uživati cela porodica.

    Bundevara Bundevara

    Nezaobilazna poslastica jeseni.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: