-
Poslednjih 5 pesama
- Vještice - Totalno drukciji
- Sergej Ćetković - Ne zaboravi
- Van Gogh - Za Godine Tvoje
- Idoli - Devojko mala
- Piloti - Cini mi se da
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Gulaš sa paprikama i mesom
Pravi gurmani nikako neće moći da odole ovom savršenom, aromatičnom jelu.
Kokos kuglice sa malinama
Recept je toliko jednostavan, pa ove kuglice uvek možete pripremati sa decom i prijateljima...
-
Zdravlje
Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san
Melatonin je hormon ključan za regulaciju sna. Proizvodi ga epifiza u mozgu, a njegovi nivoi prirodno rastu nakon zalaska sunca i opadaju s dolaskom dana. Istraživanja pokazuju da povećan unos melatonina putem ishrane može poboljšati kvalitet sna.
Ultra-prerađena hrana može da sabotira mršavljenje, čak i kada se zdravo hranite!
Ultra-prerađena hrana (UPF) već ima lošu reputaciju, a nova studija pokazuje da čak i njene „zdravije“ varijante mogu ozbiljno narušiti napore u mršavljenju.
-
-
Putovanja
Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto
Planinarenje po Himalajima jeste ozbiljan hobi i ujedno ozbiljan trošak, ali vlada Nepala je nedavno saopštila uzbudljivu vest: naredne dve godine čak 97 planina biće dostupne za besplatan uspon. Prava planinarska prilika!
Pet najboljih gradova za digitalne nomade u 2025. godini
Život digitalnog nomada može biti izuzetno ispunjavajući, naravno, ako se pravilno organizuje. Prava i etička opcija smeštaja, fleksibilni radni prostori, prilika da se izgradi nova zajednica i sloboda da se svet istražuje sopstvenim tempom i sve to čini ovaj stil života sve privlačnijim.
-
Preporučujemo
Koliko često bi zapravo trebalo da peremo kuhinjske krpe?
Kuhinjske krpe se ne koriste samo za sudove – često njima brišemo ruke, radne površine, pa čak i ostatke hrane. Nakon toga ih obično zgužvamo i ostavimo da vise preko stolice, radijatora ili na nekom uglu radne ploče. Ali koliko često ih zaista operemo?
Koliko dugo možemo da čuvamo jaja u frižideru?
Jaja su sigurno jedna od najvažnijih namirnica u ljudskoh ishrani. Ako niste vegan i nemate određene zdravstvene tegobe, verovatno uvek imate jaja u frižideru, čak i kada vam sve drugo nestane...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 123.66 124.53 125.41 USD 99.98 100.68 101.39
-
Preminuo Bogoljub Mitić Đoša
Glumac Bogoljub Mitić, poznatiji kao Bata Đoša preminuo je jutros od posledica srčanog udara u 49. godini u Beogradu, preneli su domaći mediji.
22-06-2017 | 13:51 | Autor/Izvor: Naxi media-Wikipedia
Foto: Bigstockphoto-Nete
Rođen je 12. januara 1968. godine u Vlasotincu, gde je bio poznat kao Boge Miza. Nadimak Đoša ili Bata Đoša dobio je po ulozi Đoše u TV seriji "Porodično blago", kojom je stekao veliku popularnost. U TV seriji "Agencija za SIS" je pored glavne uloge (Mulja) bio i saradnik na pisanju scenarija, a napisao je scenario i za tv seriju Smešno ćoše kod Đoše. Učestvovao je više puta u šou programu Tvoje lice zvuči poznato. Pored glumačke karijere, oprobao se i kao voditelj u muzičkim emisijama Grand produkcije.
Svoju glumačku karijeru započeo je kao upravnik Amaterskog Valter teatra u Vlasotincu, zatim je igrao u Leskovačkom pozorištu i bio stalni član Šabačkog ansambla. Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi, završio je u 44-oj godini života.
-
Pročitajte i...
Preminula glumica Rada Đuričin (91)
Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta.
Sećanja na Nebojšu Glogovca
Na današnji dan, 9. februara zauvek nas je napustio Nebojša Glogovac, jedan od najistaknutijih dramskih umetnika regiona.
Odlazak Branke Veselinović
Branka Veselinović, pozorišna, filmska i televizijska glumica i humanitarka, preminula je u 105. godini, prenesli su domaći mediji, a vest je potvrdilo i njeno matično Jugoslovensko dramsko pozorište.
Odlazak Massima Savića
Massimo Savić, proslavljeni regionalni umetnik preminuo je danas, 23. decembra u 61. godini.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: