-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Evo zakleću se
- Željko Joksimović - Devojka
- Severina - Grad bez ljudi
- Bajaga - Vesela Pesma
- Zabranjeno Pušenje - Balada O Pisonji I Zugi
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Aromatična voda: Zdravo osveženje svakog dana
Unošenje tečnosti je uvek preporučljivo, pogotovo tokom prolećne i letnje sezone, kada su temperature visoke. Ukoliko nemate naviku da pijete vodu, probajte sa aromatičnom koja može biti uspešna zamena za sokove.
Zdrave navike kojima možete redukovati kilažu
Rigorozne dijete mogu dati rezultate u kratkom vremenskom periodu, ali nisu preporučljive jer mogu predstavljati opasnost po zdravlje. Ukoliko želite da redukujete vašu ishranu i postignete željenu kilažu, usvojite neke od trajnih navika koje će dati dugoročne rezultate.
-
-
Putovanja
Cinque Terre: Bajkovita destinacija
Cinque Terre ili "Pet zemalja", čine pet sela u ligurijskom priobalju Italije koja datiraju iz kasnog srednjeg veka, a koja sa okolnim brdima i obalom čine deo istoimenog nacionalnog parka. Zbog karakterističnog izgleda, ovo je veoma popularna turistička prolećna, letnja i jesenja destinacija.
Prvi maj u Beogradu: Uživajte u prirodi
Bliži se obeležavanje Međunarodnog praznika rada koji podrazumeva posetu izletištima, te boravak u prirodi. Ukoliko ovaj praznik planirate da provedete u Beogradu, donosimo vam nekoliko lokacija na kojima možete uživati.
-
Preporučujemo
Napravite uskršnje ornamente
Uskršnji ornamenti mogu ukrašavati uskršnje drvce ili poslužiti za bilo koji drugi vid dekoracije. Uključite u njihovu pripremu vaše mališane i provedite ugodno vreme tokom kojeg ćete se ne samo zabaviti, već i napraviti sjajne ukrasne elemente za predstojeći praznik.
Uskršnje drvce: Dekorativni element koji unosi duh praznika
Poput obeležavanja Nove godine i Božića, deo uskršnjeg dekora takođe može biti ukrašeno drvce.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.71 117.54 118.36 CHF 113.29 114.09 114.89 USD 108.50 109.26 110.03
-
Praznično pečenje
Ukusan način pripreme pečenja.
31-12-2021 | 12:01 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- myviewpoint
Sastojci:- 1 kg svinjskog buta u komadu
- 1 crni luk
- 4 čena belog luka
- 2 kašičice soli
- 1 kašičica biljnog začina
- 1/2 kašičice crvene mlevene slatke paprike
- 1 dl ulja
- 2 dl vode
- kilogram krompira
Priprema: Meso dobro oprati, osušiti i natrljati belim lukom, solju, začinima i sitnom paprikom. Ostaviti ga tako oko 2 sata u frižideru. Za to vreme očistiti i iseći krompir. U posudu za pečenje sipati ulje, stavite meso obloženo listićima luka, krompirom. Po želji dodati ruzmarin i peršun. Zalijte ga kipućom vodom i ostavite na 200 stepeni sa poklopcem sat vremena. Nakon toga meso peći još sat vremena uz povremeno prelivanje sokom od pečenja. Kada je meso gotovo, izvaditi ga, iseći i služiti toplo. -
Pročitajte i...
Pohovani pileći štapići
Ukusni štapići od piletine koji se mogu servirati uz krompir i salatu po želji.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: