-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - U Mom Zagrljaju
- Riblja čorba - U dva ce cistaci odneti djubre
- Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
- Nina Badrić - Dodiri od stakla
- Zana - Jabuke i vino
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Zdravlje
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi
Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.48 125.36 126.24 USD 99.22 99.92 100.62
-
Praznično pečenje
Ukusan način pripreme pečenja.
31-12-2021 | 12:01 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- myviewpoint
Sastojci:- 1 kg svinjskog buta u komadu
- 1 crni luk
- 4 čena belog luka
- 2 kašičice soli
- 1 kašičica biljnog začina
- 1/2 kašičice crvene mlevene slatke paprike
- 1 dl ulja
- 2 dl vode
- kilogram krompira
Priprema: Meso dobro oprati, osušiti i natrljati belim lukom, solju, začinima i sitnom paprikom. Ostaviti ga tako oko 2 sata u frižideru. Za to vreme očistiti i iseći krompir. U posudu za pečenje sipati ulje, stavite meso obloženo listićima luka, krompirom. Po želji dodati ruzmarin i peršun. Zalijte ga kipućom vodom i ostavite na 200 stepeni sa poklopcem sat vremena. Nakon toga meso peći još sat vremena uz povremeno prelivanje sokom od pečenja. Kada je meso gotovo, izvaditi ga, iseći i služiti toplo. -
Pročitajte i...
Najukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama
Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: