-
Poslednjih 5 pesama
- Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
- Knez - Pricaj Sa Mnom
- Djavoli - Vino noći
- Sergej Ćetković - Moj Svijet
- Idoli - Ljubavi
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Održavanje zdrave težine: Šest razloga zašto je doručak bitan
Mnogima od nas doručak nije prioritet, pa ga često preskačemo, a evo koliko je to dobro ili loše po nas...
Namirnice koje ubrzavaju metabolizam i sprečavaju nadutost
Ovih 13 namirnica može vam pomoći da smanjite nadimanje, ubrzate metabolizam i date vašem telu važne hranljive materije koje podstiču gubitak težine.
-
-
Putovanja
Škofja Loka: Turistički dragulj udaljen samo 550 kilometara od Beograda
Škofja Loka je najstariji i najočuvaniji srednjovekovni grad u Sloveniji
Pripreme za zimovanje: Ovo su najpopularnija skijališta u Evropi koja su nam relativno blizu
U srcu evropskih planinskih pejzaža, skijanje predstavlja neodoljivu atrakciju za ljubitelje zimskih sportova širom kontinenta, a kako već ulazimo u sezonu zimovanja predstavljamo neke od najpoznatijih destinacija u Evropi koje su nam relativno blizu.
-
Preporučujemo
Trikovi za besprekorno čiste zavese koje će mirisati mesecima
Svi volimo da u svojim prostorijama imamo čiste zavese, koje odaju prijatan miris, ali se često pitamo kako to i da postignemo.
Kućni trik za neverovatan sjaj parketa I drvenih podova
Očuvajte sjaj svog parketa uz jednostavan set koraka koji će mu povratiti stari sjaj i učiniti ga blistavim. Sve što vam je potrebno su osnovni kućni proizvodi i malo truda.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.04 CHF 120.72 121.57 122.42 USD 106.27 107.02 107.77
-
Potaž od cvekle
Napravite potaž u domaćoj radinosti.
30-06-2023 | 14:37 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Tatiana Yashina
Sastojci:
- 3 srednje cvekle
- 1 luk
- 1 krompir
- 1,5 l vode
- so, biber
- 2 kašike kisele pavlake
- 1 kašika oštrog brašna
- 50 gr očišćenih semenkiž
- krutoniPriprema: Cveklu očistiti i narendati. Na malo ulja pržiti sitno seckani luk. Nakon par minuta dodati brašno, promešati, pa zaliti vodom. Promešati pa dodati usitnjenu cveklu i krompir. Začiniti po želji, solju i biberom i kuvati na laganoj vatri dok povrće ne omekša. Kada povrće omekša usitniti sve mikserom. Dodati kiselu pavlaku i posuti očiščenim semenkama. Služiti uz krutone.
-
Pročitajte i...
Najukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Riblja čorba koja se brzo priprema
Iako važi pravilo da riblja čorba treba dugo da se priprema kako bi bila ukusna, ovaj „brzinski“ recept će sigurno nadmašiti vaša očekivanja.
Ramstek u umaku od vina i senfa
Priprema ramsteka uopšte nije komplikovana, posebno ako se prdržavate nekoliko adekvatnih saveta.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: