-
Poslednjih 5 pesama
- Denis & Denis - Oaza snova
- Denis & Denis - Voli me još ovu noć
- Bajaga - Ako treba da je kraj
- Bajaga - Tamara
- Film - Ljubav je zakon
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPunjeni aromatični paradajz
Sjajan jesenji recept koji retko spremamo, a uopšte nije komplikovan. Isprobajte ovo jedinstveno jelo već danas.
Savršene pogačice sa čvarcimaNapravite ove izuzetno ukusne pogačice i oduševite porodicu i prijatelje.
-
ZdravljeKako poboljšati zdravlje creva?
Zdravlje creva je od suštinskog značaja za celokupno zdravlje organizma, uključujući i zdravlje srca. Nutricionistkinja Viktorija Tejlor razgovara sa stručnjakom za zdravlje creva, dr Megan Rosi.
Hrana bogata melatoninom za bolji san i zdravlje mitohondrijaMitohondrij je ćelijska organela eukariotskih ćelija koja služi kao izvor energije i troši se s godinama, zbog čega mnogi stručnjaci preporučuju optimizaciju njegove funkcije nutritivno bogatom hranom, postom, vežbanjem i dodacima ishrani.
-
PutovanjaObjavljena je lista evropskih plaža na kojima je najmanja gužva!
Veliki broj ljudi koji preferira mir i tišinu na odmoru bira septembar kao idealan period za letovanje. Ako posebno volite mirne plaže na kojima nema gužve, onda je ovo tekst za vas.
Ovo su najbolja mesta za gledanje zalaska Sunca u EvropiStručnjaci za automobile na LeaseCar.uk otkrili su devet sjajnih lokacija širom Evrope za posmatranje zalaska sunca. Zato, ako se odlučite za novu avanturu, obavezno posetite neko od ovih mesta i uživajte.
-
PreporučujemoJednostavan trik koji će sprečiti krompir da brzo proklija
Krompir je osnovna namirnica koju najveći broj nas konzumira više puta sedmično. Kako bismo osigurali da nam ova namirnica uvek bude dostupna, često skladištimo veće količine krompira i dešava se da nam zbog toga proklija.
Trikovi za meke peškire: Izbegnite greške pri pranjuNovi peškiri su obično izuzetno mekani, ali nakon nekoliko pranja mogu postati grubi i neprijatni za upotrebu. Iako se često preporučuju trikovi poput dodavanja belog sirćeta, sode bikarbone ili omekšivača, postoji još jedan faktor koji može doprineti stvrdnjavanju vaših peškira.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.19 117.01 117.83 CHF 124.04 124.92 125.79 USD 104.48 105.22 105.95
-
Potaž od cvekle
Potaž se vrlo lako i brzo priprema a odličnog je ukusa. Sasvim dovoljno da se nađe na vašoj trpezi!
11-07-2019 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Fascinadora
Sastojci:
- 2 cvekle
- 1 luk
- 1 krompir
- 1,5 l vode
- so, biber
- 2 kašike kisele pavlake
- 1 kašika oštrog brašna
- 50 gr očišćenih semenkiPriprema: Cveklu očistiti i narendati. Na malo ulja pržiti sitno seckani luk. Nakon par minuta dodati brašno, promešati, pa zaliti vodom. Promešati pa dodati usitnjenu cveklu i krompir. Začiniti po želji, solju i biberom i kuvati na laganoj vatri dok povrće ne omekša. Kada povrće omekša usitniti sve mikserom. Dodati kiselu pavlaku i posuti očiščenim semenkama. Služiti uz krutone.
-
Pročitajte i...Potaž od bukovača
Bukovače su sjajne za imunitet, a potaž od bukovača je izuzetno ukusan, hranljiv i lak obrok koji će vam dati dodatnu enrgiju i okrepiće vas tokom vrućina.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: