-
Poslednjih 5 pesama
- Arsen Dedić - Sve što znaš o meni
- Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
- Idoli - Radostan dan
- Massimo i Neno - Zar vise nema nas
- Poslednja igra leptira - Umiru Jeleni
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Pohovani karfiol
Ukusan način pripreme karfiola.
19-01-2023 | 15:24 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-myviewpoint
Sastojci:- 500 g karfiola
- 2 jaja
- brašno, prezle, susam
Sos:
- 50 gr pavlake
- 50 gr majoneza
- peršunov list
- kiseli krastavčićiPriprema: Karfiol očistiti, oprati i iseći. Uvaljati u brašno, umućena jaja, prezle i susam, pa pržiti u ulju dok ne porumeni. Za sos: Iseći peršun i krastavčiće, dodati majonez i pavlaku i sve pomešati. Servirati i jesti dok je toplo.
-
Pročitajte i...
Pašteta od pečuraka
Napravite ukusnu paštetu od pečuraka i konzumirajte je kao doručak ili hladno predjelo.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: