 
                    
                
                                
            Pohovani kačkavalj
Ukoliko ste ljubitelj kačkavalja, napravite ga u pohovanoj varijanti i servirajte uz salatu i pomfrit.
19-05-2023
|15:14
|Autor / Izvor: Naxi media
 
                                                            Sastojci:
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
- 300 g edamera
- 100 g brašna
- 50 g prezli
- 2 jaja
- ulje
- susam
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Priprema: Kačkavalj iseći na štapiće ili drugi željeni oblik. Svaki komad uvaljati u brašno, zatim umočiti u prethodno razmućena jaja, a potom u prezle koje ste prethodno izmešali sa susamom. Postupak ponavljati sve dok imate materijala. Pripremljen kačkavalj pržiti na vrelom ulju, ocediti na ubrusu i servirati uz željenu salatu, sos i pomfrit.
 
                 
                 
             
     
                 
             
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                    
                 
                    
                 
                     
                 
                 
                     
                                             
                                             
                        
                     
                        
                    