-
Poslednjih 5 pesama
- Poslednja igra leptira - Grudi Balkanske
- Oktobar 1864 - Denis
- Tony Cetinski - Od Milion Zena
- Plavi orkestar - Ako su to samo bile laži
- Zdravko Čolić - April u Beogradu
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.97 120.81 121.66 USD 108.54 109.30 110.07
-
Pohovani kačkavalj
Ukoliko ste ljubitelj kačkavalja, napravite ga u pohovanoj varijanti i servirajte uz salatu i pomfrit.
19-05-2023 | 15:14 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Demanna
Sastojci:
- 300 g edamera
- 100 g brašna
- 50 g prezli
- 2 jaja
- ulje
- susamPriprema: Kačkavalj iseći na štapiće ili drugi željeni oblik. Svaki komad uvaljati u brašno, zatim umočiti u prethodno razmućena jaja, a potom u prezle koje ste prethodno izmešali sa susamom. Postupak ponavljati sve dok imate materijala. Pripremljen kačkavalj pržiti na vrelom ulju, ocediti na ubrusu i servirati uz željenu salatu, sos i pomfrit.
-
Pročitajte i...
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: