-
Poslednjih 5 pesama
- Dragan Stojnić - Jedan covek i jedna zena
- Željko Joksimović - Crnokosa
- Denis & Denis - Oaza snova
- Zana - Kum
- Crvena jabuka - Za sve ove godine
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajsočnija lenja pita!
Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.
Brzi pasulj sa bukovačama!Ova kombinacija ukusa je jako interesantna, a oni koji su probali ovo jelo tvrde da ih je zaista iznenadilo i oduševilo.
-
ZdravljePrirodni antihistaminici za pomoć kod alergija
Sezonske alergije je često teško lečiti. Uobičajeni tretmani obično uključuju lekove bez recepta, ali prirodni antihistaminici takođe mogu da budu odlična opcija. Primeri uključuju maslac, vitamin C i kvercetin.
Kako da zaspimo nakon iznenadnog buđenja usred noći?Mnogima se dešava da se probude usred noći iz različitih razloga i potom ne mogu ponovo da zaspe, što može izuzetno da utiče na raspoloženje i zdravlje. Donosimo vam savete koji mogu da vam pomognu da ponovo lako utonete u san.
-
PutovanjaPosetite ove jeseni Prag!
Glavni grad Češke s ponosom nosi titulu jednog od najlepših evropskih gradova, a za to su zaslužni prelepa arhitektura i bajkovita atmosfera koja posebno dolazi do izražaja s prvim jesenjim danima.
Zašto je Pariz zimi uvek dobra ideja?Pariz nikada ne gubi svoju romantičnu privlačnost, a zima u gradu donosi posebnu čar. Ulice osvetljene svetlucavim lampicama, kafići s crvenim grejačima i raskošno dekorisane prodavnice su samo neki od razloga za posetu tokom zime. Iako hladno, tmurno vreme (Francuzi imaju izraz za to: grisâtre) može postati monotono, često stvara savršenu zimski atmosferu za kraći boravak.
-
PreporučujemoOdržavajte optimalnu temperaturu u kupatilu ako želite da izbegnete pojavu vlage!
Kako biste izbegli pojavu vlage i buđi u kupatilu, potrebno je da održavate odgovarajuću temperaturu. Kako su temperature već počele da padaju pravo je vreme da krenete u akciju jer vlaga vrlo brzo može da se pojavi.
Lak za kosu može da nam pomogne da uklonimo određene fleke!Ako ste primetili tragove hemijske olovke ili mastila na drvenim površinama u vašem domu, ne brinite – postoji jednostavno rešenje koje verovatno već imate pri ruci. Lak za kosu može da bude izuzetno efikasan u uklanjanju ovakvih mrlja, a sam proces čišćenja je brz i jednostavan.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.19 117.01 117.83 CHF 123.79 124.66 125.54 USD 105.78 106.53 107.27
-
Pohovane pečurke u sosu
Ne pripremamo tako često pohovane pečurke, a u ovoj varijanti one dobijaju potpuno novi ukus i mogu da posluže i kao zauska uz pivo i vino... Sos koji se priprema uz njih je jednostavan, a izuzetno ukusan i aromatičan, pa probajte da iznenadite goste ovakvim posluženjem...
01-10-2024 | 11:27 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Reddish Vale Phil
Sastojci:
pakovanje šampinjona
2 jajeta
brašno, prezle, susam
Sos:
50 g pavlake
50 g majoneza
kiseli krastavčići
malo rena
peršunPriprema:
Pečurke očistiti i iseći na polovine. Svaki deo uvaljati u brašno, jaja, prezle i susam, pa pržiti u ulju dok ne porumene. Odložiti ih na ubrusu, da se ukloni višak masnoće.
Za pripremu sosa potrebno je sitno iseći kisele krastavčiće, dodati majonez, pavlaku, ren, peršun i sve promešati. Služiti uz sos i pomfrit.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Najsočnija lenja pita!
Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.
Najsočnija ćuretina u vinu!Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.
Markiza: Savršena poslastica!Markiza je savršena poslastica za hladnije dane. Parče ove torte, šolja toplog čaja i dobra knjiiga će vam svakako prijati u ovom periodu kada se temperatura lagano spušta... Takođe, ovo je desert koji nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim...
Bolonjeze kao iz restorana!Najveći broj ljudi verovatno misli da zna kako se priprema ovo tradicionalno italijansko jelo. Međutim, mnogi se iznenade kada ga pripreme i shvate da ukus ipak ne može da se poredi sa onim iz restorana i obično se pitaju gde su pogrešili. Zato zapamtite da postoje izvesni trikovi poput dugog dinstanja na srednjoj vatri, dodavanja kašike mleka na kraju dinstanja, ali i dodavanja izvesnih (neobičnih sastojaka) koji će poboljšati ukus ovog jela i dati mu pravi "šmek".
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: