-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - Sto To Bijese Ljubav
- Jelena Tomašević - Radio svira za nas
- Zana - Sto ne znam gde si sad
- Tony Cetinski - Tebi Sve Dugujem
- Josipa Lisac i Dino Dvornik - Rusila sam mostove od sna
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Palenta sa semenkama
Ako ste ljubitelj palente sa sirom ili pavlakom možda ćete poželeti da isprobate nešto novo i drugačije... Ako, ipak niste ljubitelj ove vrste obroka ovaj recept može prijatno da vas iznenadi.
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
-
Zdravlje
Efekti nedostatka sna na telo!
Nedovoljno sna iscrpljuje mentalne sposobnosti i ugrožava fizičko zdravlje. Nauka je povezala hroničan nedostatak sna sa brojnim zdravstvenim problemima – od gojenja do oslabljenog imunog sistema. Ako ste ikada proveli noć prevrćući se u krevetu, znate kako ćete se osećati sutradan: umorno, razdražljivo i dezorijentisano. Ali, redovno uskraćivanje preporučenih 7 do 9 sati sna ima mnogo ozbiljnije posledice od pukog jutarnjeg umora.
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
-
-
Putovanja
Ovaj gradić proglašen je najlepšim priobalnim mestom na svetu!
Prestižni magazin Architectural Digest sastavio je listu najlepših priobalnih gradova sveta, a na samom vrhu našao se Camogli, slikoviti gradić na severozapadu Italije, nadomak Đenove.
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
-
Preporučujemo
Koje su to najčešće greške koje pravimo kad peremo veš u veš mašini?
Iako pranje veša deluje kao rutinska aktivnost, mnogi od nas prave uobičajene greške koje utiču na miris, dugotrajnost i izgled odeće. Jedna od najčešćih zabluda ogleda se u korišćenju previše omekšivača ili deterdženta, kao i u pogrešnom izboru temperature pranja.
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 124.22 125.10 125.97 USD 102.31 103.04 103.76
-
Pohovana riba
Odličan predlog za ručak.
17-02-2017 | 14:36 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- PaulCowan
Sastojci:
- 150 g prezli
- 20 g parmezana
- 2 kašike korice od limuna
- 1 česanj belog luka
- začini po želji
- 1 jaje
- 2 kašike mleka
- 100 g brašna
- 500 g ribljih filetaPriprema: Ukljuciti rernu na 180 C. Tepsiju obloziti papirom za pečenje. U multipraktik dodati 150 g hleba-seckan na komade,nastrugan parmezan,nastruganu limunovu koricu i so. Sve dobro sjediniti da se dobije smesa kao za prezle. Smesu izručiti na pripremljenu tepsiju i staviti u rernu da se peče-15 minuta uz povremeno mešanje. Kad je smesa dobila zlatnu boju izvaditi iz rerne, ostaviti da se prohlati. Ponovo vratiti u multipraktik da se samelje. Prezlu staviti u činiju, u drugu činiju dodati jaje- izlupati i dodati mleko, zgnječen beli luk i začine, a u trecu činiju brašno. Ribu iseći na manje komade ili štapice,te je malo posoliti. Obložiti tepsiju papirom za pečenje. Ribu uvaljati u brašno,zatim u izmućeno jaje i na kraju u prezlu pa slagati u pripremljenu tepsiju. Zatim ribu malo poprskati s ulje. Pripremljenu tepsiju s ribom staviti u već zagrejanu rernu na 180 stepeni i peći 10-15 minuta. Peći 5-10 minuta ili dok riba ne dobije lepu zlatnu boju.
-
Pročitajte i...
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
Ideja za ručak: Ćuretina u vinu
Ako ne pripremate ćuretinu dovoljno često postoji velika verovatnoća da će vas ovaj recept oduševiti. Ovako spremljena ćuretina izuzetno je sočna i aromatična...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: