-
Poslednjih 5 pesama
- Doris Dragović - Željo moja
- Željko Joksimović - Ledja o ledja
- Zana - Dodirni mi kolena
- Bebi Dol - Brazil
- Meri Cetinić - Potraži me u predgradju
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!
Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.
-
-
Putovanja
Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!
Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
-
Preporučujemo
Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan
Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 100.90 101.61 102.32
-
Plazma torta
Plazma je keks sa najdužom tradicijom, a gotovo da ne postoji osoba koja ne uživa u njenom ukusu. Napravite neodoljivu Plazma tortu.
03-10-2016 | 15:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-rusak
Sastojci:
- 300 g mlevenog "Plazma" keksa
- 200 g šećera
- 250 g margarina
- 2 kom žumanca
- 250 ml soka od narandžePriprema: U veću posudu sipajte sok od narandže pa dodajte šećer i malo promešajte kako bi se šećer rastopio.Dodajte mleveni „Plazma“ keks i mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.Odvojte žumanca od belanaca.U posudu u koju ste stavili žumanca dodajte margarin i mutite mikserom dok smesa ne postane penasta.Umesto samih žumanaca slobodno možete koristiti i cela jaja, neke bitne razlike u ukusu nema. U ovom slučaju tortu na kraju ukrasite kupovnim šlagom.Ukoliko se plašite salmonele, možete da umutite žumanca sa malo šećera koji ste odvadili od onih 200g, izmiksate na pari nekoliko minuta, sačekate da se ohlade pa dodate u tortu, a možete da ne ubacujete jaja uopšte. Smesi od margarina i žumanaca dodajte natopljeni Plazma keks i dobro izmešajte da dobijete homogenu smesu. Oblikujte tortu na pripremljenoj tacni. Tortu ukrasite šlagom.
-
Pročitajte i...
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
Pita sa višnjama
Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...
Mafini sa breskvama
Ovi mekani i sočni mafini sa breskvama idealni su za letnje dane – brzo se spremaju, divno mirišu i odlični su uz kafu ili kao lagan slatkiš posle obroka. Kako već možemo da pronađemo breskve na pijaci i u marketima ćini se da je pravo vreme da ih iskoristimo i na ovaj način.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: