-
Poslednjih 5 pesama
- Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
- Idoli - Radostan dan
- Massimo i Neno - Zar vise nema nas
- Poslednja igra leptira - Umiru Jeleni
- Vlado Georgiev - Lagala si me
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Pita sa bundevom
Sjajan predlog za ljubitelje deserta od bundeve.
17-01-2023 | 12:48 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Creative Family
Sastojci:- 1 kg bundeve
- pakovanje kora za pitu
- 2.5 dl kisele vode
- 1 dl ulja
- 250 gr šećera
- 1 vanilin šečer
- 100 gr šećera u prahu
- kesica cimetaPriprema: Bundevu očistiti i narendati. Kristal šećer pomešati sa vanilin šećerom i cimetom. Jednu koru poprskati sa kiselom vodom i malo ulja, prekriti drugom korom i ponoviti postupak. Rasporediti 4 kašike rendane bundeve po kori, posuti 2-3 kašike šećera, urolati i staviti u podzmazan pleh. Postupak ponoviti dok se ne utroši sav materijal. Forimarane pite poprskati vodom i uljem i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne porumene. Pre služenja iseći pitu i posuti je šećerom u prahu.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: