Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Merlin - Zar Je to Sve sto je ostalo

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Merlin - Zar Je to Sve sto je ostalo
    2. Tony Cetinski - Mjesecar
    3. Vlado Georgiev - Šta bi prijatelji moji
    4. Parni Valjak - Uhvati Ritam
    5. Željko Samardžić - Ljubavnik
  • Beograd Uzivo
  • Delta city - Novogodisnji popusti
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Milan Đurđević - Utorak - Mojih 50
    2. 17. januar - 1 - Dodir noći
    3. 17. januar - 2 - Dodir noći
    4. 17. januar - 3 - Dodir noći
    5. Milan Đurđević - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čupavci Čupavci

    Desert za celu porodicu.

    Salata od tune i avokada Salata od tune i avokada

    Zdrav način da započnete dan.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Zdravlje
    Navike kojima ugrožavamo zdravlje Navike kojima ugrožavamo zdravlje

    Nezdrave navike kojima započinjemo dan svakako utiču na celokupno zdravlje organizma. Dobra vest je da se stečene navike mogu iskoreniti i menjati. Evo nekoliko loših navika koje bi trebalo izbaciti iz jutarnje rutine.

    Zdrav napitak za početak godine Zdrav napitak za početak godine

    Jedna od navika koju možete započeti u Novoj 2022. godini je konzumiranje prirodnih i zdravih napitaka.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.41
    CHF 112.51 113.30 114.09
    USD 103.03 103.75 104.48
  • Povezani članci
  • Pita sa bundevom

    Pita sa bundevom neizostavna je jesenja poslastica.




    26-10-2018 | 13:18 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock-Creative Family

     

    Sastojci:

    - 500 g kora za pitu
    - 500 g bundeve
    - 400 g jabuka
    - 200 g šećera
    - kesica vanilin šećera
    - kašičica cimeta
    - malo ulja, vode
    - kašika meda
    - šećer u prahu

    Priprema: Bundevu očistiti, izrendati i blago izdinstati na srednjoj temperaturi uz povremeno mešanje. Dodati šećer i dinstati sve dok bundeva potpuno ne omekša. Nakon toga dodati kašičicu cimeta, promešati i ostaviti sa strane. Jabuke očistiti i narandati, posuti vanilin šećeriom, medom i cimetom. Kore razdvojiti po tri za svaki rolat. Napraviti mešavinu od vode i ulja i poprskati prvu koru, na nju staviti drugu i nju poprskati i na kraju stavite i treću koru. Treću koru filovati pripremljenim filom od bundeve i urolati. Filovati sve dok se ne potroši sav materijal. Kore poređati u namazanu tepsiju, premazati mešavinom vode i ulja. Peći na temperaturi od 200-250 stepeni C oko 25 minuta. Posuti šećerom u prahu.

  • Pročitajte i...
    Salata od tune i avokada Salata od tune i avokada

    Zdrav način da započnete dan.

    Juneća krem čorba Juneća krem čorba

    Ukusna topla čorba odličan je izbor za zimske dane.

    Kuvani kupus Kuvani kupus

    Jelo za ljubitelje tradicionalne kuhinje.

    Praznično pečenje Praznično pečenje

    Ukusan način pripreme pečenja.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: