-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Ko ti to grize obraze
- Bajaga - Ruski voz
- Van Gogh - Neko te ima nocas
- Željko Joksimović - Ledja o ledja
- Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.50 117.32 118.14 CHF 117.75 118.58 119.41 USD 108.54 109.31 110.07
-
Pita od bundeve
Jesen ne može proći bez ove poslastice.
03-10-2019 | 15:21 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Creative Family
Sastojci:
- pakovanje listova za pite
- 1,5 kg bundeve
- šećer
- cimet
- 2 vanilin šećera
- uljePriprema: U izrendanu bundevu dodati 2 vanilin šećera. Odvajati listove testa i forimirati redove tako što ćete prvi list malo nauljiti, posuti preko cele površine sa pola kašikice šećera, staviti preko drugi list i ponoviti postupak. Treći list takođe malo nauljiti, rasporediti bundevu, posuti sa oko 2,5 kašike šećera, cimetom zaviti. Postupk ponavljati sve dok ne istrošite sav materijal. Pitu premazati preko cele površine sa malo ulja i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 35 minuta, dok lepo ne porumeni. Po želji pre serviranja možete posuti i šećerom u prahu.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: