-
Poslednjih 5 pesama
- Hari Mata Hari - Ti rodjena si samo za mene
- Parni Valjak - Uhvati Ritam
- Poslednja igra leptira - Taxi
- Bajaga - Jedino To Se Zove Ljubav
- Azra - Tople Usne Zene
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
Limunada sa lavandom
Na visokim temperaturama potrebna je dovoljna hidratacija, a ovaj spoj ukusa će vas zasigurno osvežiti.
-
Zdravlje
Čia voda za hidrataciju i pročišćavanje
Čia semenke često dodajemo kao sastojak musliju, salati ili smutiju, no, ukoliko do sada niste, možete isprobati vodu sa ovim semenkama, koja će vam obezbediti dnevnu hidrataciju i ubrzati metabolizam.
Sok od šargarepe
Benefiti šargarepe su višestruki po celokupno zdravlje organizma, pa ukoliko imate naviku da dan započnete ceđenim sokom, na listu onih koje pravite dodajte i onaj od šargarepe.
-
Putovanja
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
-
Preporučujemo
Sirće uspešno uklanja kamenac sa posuđa
Ukoliko na vašem posuđu primetite taloženje kamenca, možete ga otkloniti upotrebom sirćeta.
Za mirišljave tepihe!
Između redovnog pranja tepiha, svežinu i miris im možete očuvati upotrebom osveživača koji možete pripremiti u domaćoj radinosti.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.54 117.36 118.19 CHF 120.58 121.43 122.28 USD 115.62 116.43 117.25
-
Piletina u kari sosu
Ukusan ručak koji se lako priprema.
06-07-2022 | 14:12 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: bigstock- myviewpoint
Sastojci:
- 300 gr pilećeg filea
- 1 kockica maslaca
- 100 ml pavlake za kuvanje
- 1 kašičica karija
- po ukusu soli, bibera, mešavine suvih začina
- 50 gr gaude
- 100 gr pirinčaPriprema: Belo meso iseći na kockice i uvaljati ih u brašno. U tiganju zagrejati maslac i dodati piletinu. Peći kockice mesa dok ne porumene sa obe strane. Dodati pavlaku, začine i kuvati 1-2 minuta dok se ne dobije željena gustina. Kada bude gotovo posuti narendanim kačkavaljem i služiti dok je toplo. Pirinač obariti i služiti kao prilog.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: