Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Parni Valjak - Javi Se

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Parni Valjak - Javi Se
    2. Hari Mata Hari - Baš ti lijepo stoje suze
    3. Djordje Balašević - Neki novi klinci
    4. Aleksandra Radović - Još danas
    5. Oliver Dragojević - Nedostaješ mi ti
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
    2. 16. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 16. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 16. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Zdravlje
    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

    Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život! Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!

    Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.67 125.55 126.43
    USD 98.15 98.84 99.53
  • Povezani članci
  • Piletina sa paprikama i gorgonzolom

    Piletinu možete pripremati na bezbroj načina, a ovaj će vas osvojiti.




    09-02-2016 | 14:51 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- Axente Vlad


    Sastojci:

    - 1 veća sveža crvena paprika
    - 1 veći crni luk (oko 80 g)
    - 350 g pilećih prsa
    - 100 g listića slanine
    - 100 g ljute kobasice (opcionalno)
    - 100 g gorgonzole
    - beli luk
    - so, biber i vegeta po potrebi

    Priprema: Zagrejte tiganj na laganoj vatri i dodajte listiće slanine. Vatra mora da bude lagana da se listići slanine ne preprže već je potrebno da se samo malo skupe. Posle dva minuta dodajte seckanu svežu crvenu papriku. Promešajte i nakon jednog minuta dodajte seckani crni luk. Poklopite i dinstajte nekih pet minuta. Nakon što su luk i paprika malo omekšali dodajte piletinu da se dinsta zajedno. Dodajte malo soli i vegete, ali imajte u vidu da će vam slanina i ljuta kobasica već biti dosta slane pa smanjite količinu soli i vegete na minimum dok vam jelo nije gotovo. Na kraju probajte i nikada nije teško nešto dosoliti. Dodajte čašu vode i poklopite. Dinstajte nekih pola sata i dodavajte po malo vode ako je potrebno. Ovaj korak vam je opcionalan, tj ako volite ljuta jela dodajte seckanu ljutu kobasicu i nastavite kuvanje nekih 15 minuta. Nakon što je jelo skuvano, dodajte gorgonzolu isečenu na komadiće. Poklopite neka dva minuta da se gorgonzola otopi. Promešajte sve zajedno i videćete kako se gorgonzola otopila. Servirajte na tanjir uz običnu rižu kuvanu samo na vodi.

  • Pročitajte i...
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

    boranija Najukusnija boranija sa piletinom

    Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.

    Snicle Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama

    Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: