Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Tajči - Hajde Da Ludujemo Ove Noci

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tajči - Hajde Da Ludujemo Ove Noci
    2. Trio rio - Dodji u 5 do 5
    3. Hari Mata Hari - Volio bih da, te ne volim
    4. K2 - Ajmo u zivot
    5. Kerber - Bolje da sam druge ljubio
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 9. decembar - 1 - Dodir noći
    2. 9. decembar - 2 - Dodir noći
    3. 9. decembar - 3 - Dodir noći
    4. Enis Bešlagić - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 6. decembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Rižoto sa belim lukom Rižoto sa belim lukom

    Ovo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…

    Recept za slanu rozen tortu Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

  • Zdravlje
    Vredni saveti za poboljšanje zdravlja srca Vredni saveti za poboljšanje zdravlja srca

    Najvažnija promena životnog stila koju možete da sprovedete jeste prestanak pušenja. Ipak, imajte na umu da postoje i druge stvari koje mogu da pomognu da vaše srce ostane zdravo.

    Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka? Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka?

    Ovo je period kada svi uglavnom unosimo jaču hranu i uživamo u prazničnoj trpezi. Potpuno je logično da u ovom periodu neprimetno dobijemo i nekoliko kilograma, a ako zaista želimo spremni da dočekamo proleće ne bi bilo loše da se osvrnemo na neke savete koje možemo da praktikujemo odmah posle praznika.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti

    Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.

    Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom periodu Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom periodu

    Najveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.

  • Preporučujemo
    Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider

    Danas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.

    Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozore Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozore

    Ako ne možete da pronađete odgovarajuće sredstvo za čišćenje prozora koje ne ostavlja tragove, jedna vrsta čaja može da bude sjajno rešenje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.14 116.96 117.77
    CHF 124.89 125.77 126.65
    USD 110.34 111.12 111.90
  • Povezani članci
  • Piletina sa paprikama i gorgonzolom

    Piletinu možete pripremati na bezbroj načina, a ovaj će vas osvojiti.




    09-02-2016 | 14:51 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- Axente Vlad


    Sastojci:

    - 1 veća sveža crvena paprika
    - 1 veći crni luk (oko 80 g)
    - 350 g pilećih prsa
    - 100 g listića slanine
    - 100 g ljute kobasice (opcionalno)
    - 100 g gorgonzole
    - beli luk
    - so, biber i vegeta po potrebi

    Priprema: Zagrejte tiganj na laganoj vatri i dodajte listiće slanine. Vatra mora da bude lagana da se listići slanine ne preprže već je potrebno da se samo malo skupe. Posle dva minuta dodajte seckanu svežu crvenu papriku. Promešajte i nakon jednog minuta dodajte seckani crni luk. Poklopite i dinstajte nekih pet minuta. Nakon što su luk i paprika malo omekšali dodajte piletinu da se dinsta zajedno. Dodajte malo soli i vegete, ali imajte u vidu da će vam slanina i ljuta kobasica već biti dosta slane pa smanjite količinu soli i vegete na minimum dok vam jelo nije gotovo. Na kraju probajte i nikada nije teško nešto dosoliti. Dodajte čašu vode i poklopite. Dinstajte nekih pola sata i dodavajte po malo vode ako je potrebno. Ovaj korak vam je opcionalan, tj ako volite ljuta jela dodajte seckanu ljutu kobasicu i nastavite kuvanje nekih 15 minuta. Nakon što je jelo skuvano, dodajte gorgonzolu isečenu na komadiće. Poklopite neka dva minuta da se gorgonzola otopi. Promešajte sve zajedno i videćete kako se gorgonzola otopila. Servirajte na tanjir uz običnu rižu kuvanu samo na vodi.

  • Pročitajte i...
    kolač Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

    Starinska pita sa prazilukom

    Pita sa prazilikom možda vam ne deluje kao sjajna ideja ako je još uvek niste probali. Ako se ipak odlučite da isprobate ovaj recept možda se prijatno iznenadite.

    Cepkano meso Cepkano svinjsko meso!

    Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.

    Celer Fenomenalan potaž od celera!

    Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: