Slušate: Dodir noći

Pesma: Karolina Gočeva - Srescemo se opet

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Karolina Gočeva - Srescemo se opet
    2. Oliver Mandić - Zbog tebe bih tucao kamen
    3. Aleksandra Radović - Ne Zaklinjem Se Na Ljubav
    4. Azra - Obrati Paznju Na Poslednju Stvar
    5. Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 13. jun - 1 - Dodir noći
    2. 13. jun - 2 - Dodir noći
    3. 13. jun - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    5. 12. jun - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Čizkejk za početnike Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

  • Zdravlje
    Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje! Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!

    Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.

    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače! Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!

    Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.

    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

  • Preporučujemo
    Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.04
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 100.90 101.61 102.32
  • Povezani članci
  • Pileći kari gulaš

    Ako ste ljubitelj ovog začina i volite da eksperimentišete isprobajte ovaj recept. Jedna od prednosti ovog jela je i to što se mnogo brže sprema od junećeg gulaša.




    27-08-2024 | 10:47 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Nadianb


    SASTOJCI:

     

    500 g pilećeg filea, isečenog na kockice

    1 glavica crnog luka, sitno iseckana

    2 čena belog luka, usitnjena

    1 crvena paprika, isečena na trakice

    1 zelena paprika, isečena na trakice

    2 šargarepe, isečene na kolutove

    200 ml kokosovog mleka

    1 kašika kari praha

    1 kašičica kurkume

    1 kašičica mlevenog kima

    1 kašičica mlevenog korijandera

    1 kašika paradajz pirea

    So i biber po ukusu

    2 kašike maslinovog ulja

    Svež peršun za dekoraciju


    PRIPREMA:

    U dubljoj tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj temperaturi. Dodajte crni i beli luk, pa dinstajte dok ne postane staklast. Ubacite pileće kockice i pržite dok ne dobiju zlatnu boju sa svih strana. Dodajte šargarepu i paprike i nastavite da pržite još 5 minuta. Umiešajte kari prah, kurkumu, kim, i korijander, pa kuvajte još 1-2 minuta dok začini ne puste aromu. Dodajte paradajz pire i dobro promešajte. Sipajte kokosovo mleko i smanjite temperaturu. Kuvajte na laganoj vatri oko 20 minuta, dok meso ne omekša i sos se zgusne. Začine po ukusu. Pre služenja, pospite svežim peršunom.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Piletina sa grilovanim povrćem Piletina sa grilovanim povrćem

    Kada vam treba brz, zdrav i ukusan obrok koji ne zahteva puno vremena ni sastojaka, piletina sa grilovanim povrćem je odličan izbor.

    Piletina u kari sosu Piletina u kari sosu

    Aromatično i egzotično jelo koje se priprema lako, a prijaće vam ako su vam dosadila standardna zimska jela...

    Pileći gulaš

    Kada pomenemo gulaš sasvim sigurno ne pomislimo prvo na pileće meso. Ipak, isprobajte ovaj recept jer je velika verovatnoća da ćete se i vi, baš kao i mi oduševiti...

    Piletina Fantastična salata sa piletinom

    Iskoristite kišne dane da sebe obradujete ukusnim, a jednostavnim obrokom.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: