Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Valentino - U vrelini noci

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Valentino - U vrelini noci
    2. Tijana Bogicevic - Stihija
    3. Alisa - Sanja
    4. Marina Perazić - Južni ritam
    5. Gibonni - Vrime da se pomirim sa svitom
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
    2. 16. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 16. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 16. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Zdravlje
    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

    Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život! Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!

    Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.67 125.55 126.43
    USD 98.15 98.84 99.53
  • Povezani članci
  • Pileći kari gulaš

    Ako ste ljubitelj ovog začina i volite da eksperimentišete isprobajte ovaj recept. Jedna od prednosti ovog jela je i to što se mnogo brže sprema od junećeg gulaša.




    26-06-2025 | 11:57 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Nadianb


    SASTOJCI:

     

    500 g pilećeg filea, isečenog na kockice

    1 glavica crnog luka, sitno iseckana

    2 čena belog luka, usitnjena

    1 crvena paprika, isečena na trakice

    1 zelena paprika, isečena na trakice

    2 šargarepe, isečene na kolutove

    200 ml kokosovog mleka

    1 kašika kari praha

    1 kašičica kurkume

    1 kašičica mlevenog kima

    1 kašičica mlevenog korijandera

    1 kašika paradajz pirea

    So i biber po ukusu

    2 kašike maslinovog ulja

    Svež peršun za dekoraciju


    PRIPREMA:

    U dubljoj tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj temperaturi. Dodajte crni i beli luk, pa dinstajte dok ne postane staklast. Ubacite pileće kockice i pržite dok ne dobiju zlatnu boju sa svih strana. Dodajte šargarepu i paprike i nastavite da pržite još 5 minuta. Umiešajte kari prah, kurkumu, kim, i korijander, pa kuvajte još 1-2 minuta dok začini ne puste aromu. Dodajte paradajz pire i dobro promešajte. Sipajte kokosovo mleko i smanjite temperaturu. Kuvajte na laganoj vatri oko 20 minuta, dok meso ne omekša i sos se zgusne. Začine po ukusu. Pre služenja, pospite svežim peršunom.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru? Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru?

    Piletina je jedna od najzastupljenijih namirnica u domaćinstvima, hranljiva je, zdrava i laka za pripremu. Ipak, zbog rizika od bakterijske kontaminacije, važno je čuvati ga na odgovarajući način.

    Piletina sa grilovanim povrćem Piletina sa grilovanim povrćem

    Kada vam treba brz, zdrav i ukusan obrok koji ne zahteva puno vremena ni sastojaka, piletina sa grilovanim povrćem je odličan izbor.

    Piletina u kari sosu Piletina u kari sosu

    Aromatično i egzotično jelo koje se priprema lako, a prijaće vam ako su vam dosadila standardna zimska jela...

    Pileći gulaš

    Kada pomenemo gulaš sasvim sigurno ne pomislimo prvo na pileće meso. Ipak, isprobajte ovaj recept jer je velika verovatnoća da ćete se i vi, baš kao i mi oduševiti...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: