-
Poslednjih 5 pesama
- YU Grupa - Mornar
- Sandi Cenov - Malena
- Oliver Dragojević - Dobro jutro tugo
- Rogati & Boris Rezak - Pozelim Ti Srecu
- Vampiri - Ona i ja
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
-
Zdravlje
Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu
Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.
Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina
Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.
-
-
Putovanja
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime
Post Office je otkrio destinacije na kojima putnici dobijaju najviše za svoj novac.
-
Preporučujemo
Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?
Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.
Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja
Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.75 125.63 126.51 USD 99.91 100.62 101.32
-
Pikantna piletina sa pirinčem
Napravite piletinu na kineski način.
07-07-2016 | 14:29 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-geargodz
Sastojci:
- 4 komada pilećih prsa (2 para) isečenih na trake ili kockice
- kašika smeđeg šećera
- 1/4 šolje soja sosa
- 2 kašike meda
- 2 kašičice rendanog đumbira
- 2 kašičice iseckanog belog luka
- 2 kašike ljutog sosa
- so, biber po ukusuPriprema: Pomešajte šećer, med, soja sos, đumbir, beli luk i ljuti sos. Komade piletine posolite i pobiberite. Ulje zagrejte u velikom tiganju. Na umerenoj temperaturi propržite piletinu dok ne porumeni, oko minut sa svake strane. Prelijte pripremljen sos preko mesa i pustite da blago struji dok se sos ne zgusne, oko 10 minuta. Pripremljeno jelo po želji možete posuti susamom.
-
Pročitajte i...
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
Skuša u belom vinu
Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...
Ramen na naš način
Zaboravite na komplikovane, egzotične začine... Ovo je jednostavan, domaći ramen koji možete napraviti sa sastojcima koje već imate u kuhinji.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: