Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tajči - Moj mali je opasan

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tajči - Moj mali je opasan
    2. Massimo - Mali Krug
    3. Elektricni Orgazam - Da si tako jaka
    4. Toše Proeski - Igra bez granica
    5. Poslednja igra leptira - Grudi Balkanske
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Ana Stanić - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 16. Oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 16. Oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 16. Oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Olja Lević - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pohovani kačkavalj Pohovani kačkavalj

    Pohovani kačkavalj priprema se brzo i lako, a uz odgovarajući prilog predstavlja obrok za istinske gurmane.

    Sutlijaš sa cimetom i grožđicama Sutlijaš sa cimetom i grožđicama

    U susret vikendu, počastite se jednim slatkim zalogajem u toplini doma.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Kuća
    Kako pospremiti kuću uz manjak vremena Kako pospremiti kuću uz manjak vremena

    Situacija u kojoj vam dolaze gosti, a vi od poslovnih i privatnih obaveza niste stigli da uradite generalno čišćenje kuće, može biti pravi izazov. To ne mora nužno da znači da ćete ostaviti loš utisak, ali donosimo vam nekoliko saveta kako da izvučete najbolje iz ovakvih situacija. Kako brzo pospremiti dom?

    Sezonsko odlaganje garderobe Sezonsko odlaganje garderobe

    Promenom godišnjih doba, dolazi i do promena u našem garderoberu, što zahteva reorganizaciju garderobe. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji ne drži svu garderobu na jednom mestu, već je sezonski odlaže, donosimo vam nekoliko saveta kako da olakšate sebi, ovaj, neretko, zahtevan posao.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.41
    CHF 108.84 109.61 110.37
    USD 99.72 100.42 101.13
  • Povezani članci
  • Pikantna čorba od bundeve

    Ljubitelji pikantnog ukusa obožavaće ovu čorbu.




    07-07-2017 | 10:06 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-maksheb

     

    Sastojci:

    - 1 srednja hokaido bundeva
    - 4 veće šargarepe
    - 1 manji celer
    - 1 manja crvena ljuta papričica
    - 1 glavica luka
    - 4 čena belog luka
    - 4 kašike maslinovog ulja
    - po ukusu krupne morske soli
    - 1 kašičica origana
    - 1 kašičica domaćeg pekmeza od kajsija
    - 1 kašičica mlevene paprike
    - oko 1 l vode
    - 50 g semenki golice

    Priprema: Bundevu očistiti od semeniki i iseći na krupnije kocke. Šargarepu i celer oguliti i iseći na sitne kockice. Papričicu očistiti od semena i iseckati. Luk oguliti i iseći na četvrine. Beli luk razdvojiti na čenove i očistiti. Svo pripremljeno povrće pomešati sa maslinovim uljem, krupnom morskom solju, origanom, mlevenom paprikom i pimentom. Staviti u pleh i peći na 200 C oko 30 minuta. Ukoliko je potrebno pred kraj pečenja možete podliti sa malo vode. Kada je povrće dobro pečeno izručite ga u šerpu i izmiksajte ga štapnim mikserom uz dodatak vode i kašičicom domećeg pekmeza od kajsija dok ne dobijete kremastu čorbu željene gustine. Čorbu kuvajte dok ne provri, začinite po ukusu. Semenke golice tostirajte kratko sa maslinovim uljem i morskom solju. Služite ih uz čorbu.

  • Pročitajte i...
    Pohovani kačkavalj Pohovani kačkavalj

    Pohovani kačkavalj priprema se brzo i lako, a uz odgovarajući prilog predstavlja obrok za istinske gurmane.

    Bela teleća čorba Bela teleća čorba

    Toplo predjelo kojim ćete okrepiti vaš organizam.

    Zapečeni batat sa ruzmarinom Zapečeni batat sa ruzmarinom

    Batat ili slatki krompir napravljen na ovakav način može se služiti uz salatu od sezonskog povrća ili kao prilog glavnom jelu.

    Pileća čorba Pileća čorba

    Ukusna pileća čorba okrepiće vaš organizam.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: