-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Mandić - Osloni se na mene
- Marina Perazić - San za jedan dan
- Oliver Dragojević - Trag U Beskraju
- S Vremena Na Vreme - Moj svet
- Kaliopi - Crno I Belo
-
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Musaka od karfiola i mesa
Musaka je uvek odličan izbor ručka, ukoliko ga pripremate za celu porodicu.
-
-
Zdravlje
Vežbe disanja za opuštanje
Ukoliko ste pod stresom, osećate premor i tenziju u mišićima, isprobajte ovu jednostavnu tehniku disanja, koja će vam pomoći da se opustite.
Zeleni čaj saveznik zdravlja
Zeleni čaj ubraja se među najpopularnije čajeve i to nije bez razloga. Benefiti njegovog konzumiranja su višestruki.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.75 117.58 118.40 CHF 105.90 106.64 107.39 USD 97.05 97.74 98.42
-
Pastrmka na ohridski način
Napravite pastrmku na žaru po receptu orhidskih gastronoma.
28-10-2015 | 12:29 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Olyina
Sastojci:
- 1 kg pastrmki
- 100 gr suve slanine
- beli luk
- veza peršuna
- 150 gr kajmaka
- so, biber
Priprema: Riba treba da bude sveža, veličina komada nije od presudnog značaja, ali svakako birajte veće komade. Unutrašnjost ribe napunite seckanom slaninom, izgnječenim belim lukom, peršunovim lišćem, solju i biberom. Zatvorite čačkalicom, premažite uljem i pecite na roštilju po desetak minuta svaku stranu. Pastrmka na žaru se zatim prelijte rastopljenim kajmakom. -
Pročitajte i...
Musaka od karfiola i mesa
Musaka je uvek odličan izbor ručka, ukoliko ga pripremate za celu porodicu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: