-
Poslednjih 5 pesama
- Jelena Tomašević - Radio svira za nas
- Bajaga - 220 u voltima
- Doris Dragović - To
- Alisa - Sanja
- Tony Cetinski - Blago onom ko te ima
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čorba sa piletinom i pečurkama
Moguće je da čorbu sa piletinom i čorbu sa pečurkama već pripremate, ali ako do danas niste probali da spojite ove ukuse, pravo je vreme da probate.
Fantastični lešnik mafini!
Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.
-
Zdravlje
Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?
Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.
Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja
Bledi nokti su uobičajen znak starenja, tako da ljudi stariji od 60 godina ne bi trebalo previše da brinu o tome. Ali takvi nokti ponekad mogu da ukažu na lošu cirkulaciju, anemiju ili neuhranjenost.
-
-
Putovanja
Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci!
Etiopija, zemlja sa 13 meseci u godini, možda nije na vrhu vaše liste turističkih destinacija, ali ima mnogo toga da ponudi. Njena prirodna čuda, bogata istorija i retke vrste divljih životinja čine je idealnom destinacijom za sve avanturiste. Poseta Etiopiji je kao putovanje kroz vreme.
Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči!
Stari grad u Antaliji, poznat i kao Kaleiçi, predstavlja srce i dušu grada. Ispunjen mnogobrojnim prodavnčicama, gde uglavnom možete kupiti ćilime i suvenire, predivnim restoranima, ali i fantastičnim spomenicima, ovo sjajno mesto oduševljava turiste godinama unazad.
-
Preporučujemo
Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno
Ako primetite da hrana koja stoji u frižideru nije dovoljno hladna, obavezno proverite efikasnost vašeg frižidera.
Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča
Mrlje na staklenim posudama mogu da budu tvrdokorne i uporne, ali postoji trik koji će vam olakšati posao. Uz samo nekoliko sastojaka koje već imate kod kuće, možete efikasno ukloniti mrlje i osvežiti vaše staklo.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.25 117.07 117.89 CHF 121.46 122.32 123.17 USD 107.04 107.79 108.54
-
Pasta sa paradajzom, rikota sirom i rukolom
Ljubitelje paste oduševiće ova kombinacija sastojaka.
11-02-2016 | 12:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Maksim Toome
Sastojci:
- 375g skuvane i oceđene paste
- 2 ½ kašike maslinovog ulja
- 125g seckane slanine
- 4 sitno seckana mlada luka
- 3 velika paradajza, sitno seckana
- 200g rikota sira
- ¼ čaše svežeg bosiljka
- sveža rukola
- malo hrskavog hleba, za serviranjePriprema: Skuvajte pastu u velikom loncu, u ključaloj, posoljenoj vodi, u skladu sa uputstvima na pakovanju. Procedite i prebacite u tiganj. U međuvremenu, zagrejte 2 kašike maslinovog ulja u tiganju i dodajte slanininu. Dinstajte 3-4 minuta, dok slanina ne porumeni. Dodajte luk i dinstajte još oko 1 minut, da i luk omekša. Dodajte sos, paradajz i rikotu zajedno sa preostalim uljem pasti. Mešajte na blagoj temperaturi da se sve sjedini. Posolite i dodajte bibera po ukusu. Pospite bosiljkom i rukolom poslužite uz hrskav hleb.
-
Pročitajte i...
Hladna pasta sa povrćem
Za ovaj zdrav obrok vam je potrebno najviše 15 minuta, što je idealno ako mrzite da kuvate kada je napolju veoma toplo. Ako ste skeptični jer je reč o hladnoj pasti, nemojte da brinete, jer će vas ukus oduševiti i baš ovakav obrok će vas osvežiti.
Testenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Losos u sosu od malina
Savršena ideja za letnju večeru, posebno ako želite da ugostite prijatelje u uživate uz času belog vina.
Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama
Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: