Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Moby Dick - Dužna si mi ostala

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Osmi mart - Dan kada zaslužujete čaroliju

  Osmi mart je dan posvećen ženama, dan kada se slavi ženska snaga, ljubav i doprinos društvu. Kako biste u potpunosti uživale u ovom posebnom danu, predstavljamo vam pet savršenih načina da obradujete sebe.
  08-03-2024 | 11:40 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstock, VadimGuzhva

   

  Dan žena nije rezervisan samo za cveće i sitnu pažnju, iako poslednjih godina deluje da je isključivo reč o komercijalnom prazniku od kojeg najviše profitiraju cvećare i parfimerije. Dan žena za cilj ipak treba da ima i podizanje svesti o pravima žena i postizanje statusa jednakih mogućnosti u svim sferama života.


  Čak iako ne pridajete previše pažnje ovom prazniku ili ne očekujete da dobijete neki poseban poklon, imajte uvek u vidu da je ovo vaš dan ako ste pripadnica nežnijeg pola. Zato ga iskoristite na najbolji način, a mi vam donosimo neke ideje koje sigurno možete da iskoristite...

  Večera sa najbližim prijateljicama:

  Žene baš i nemaju običaj da slave ovaj praznik sa svojim prijateljicama, a to je zapravo sjajna ideja. Organizujte zajedničku večeru sa svojim najboljim prijateljicama. To može da bude i kućna zabava uz omiljene grickalice i piće ili večera u nekom prelepom restoranu. Birajte aktivnosti koje vam prijaju i maksimalno se opustite.

  Rezervišite putovanje samo za vas:


  Usudite se da odete na tu čarobnu destinaciju o kojoj godinama maštate. Ne čekajte posebno društvo i ne trošite izgovore.. Čak i ako je neophodno da pozajmite novac, imajte u vidu da putovanja oplemenjuju i da su to uvek najbolje potrošene pare. Ako uopšte postoji jedan od najboljih datuma za ovako nešto, onda je to današnji dan.

  Kupite poklon samoj sebi:

  "Osmomartovski" pokloni najčešće nisu kreativni i obično se svedu na cveće, parfem ili komad nakita. Međutim, svi imamo neku stavr koju želimo za sebe, a ipak to odlažemo jer nemamo dovoljno novca u datom trenutku i pretežno verujemo da nam ta stvar nije "neophodna". Nekada je za osmeh upravo neophodno da kupimo nešto što nam nije "neophodno", jer tako izlazimo iz zone ustaljenih navika i stavljamo sebe u prvi plan... Naravno, ovo ne znači da se nećemo obradovati cveću i drugim poklonima...

  Spa dan u udobnosti vašeg doma:

  Osmi mart je odličan trenutak da se opustite. Ako baš nemate neke velike planove, priuštite sebi opuštajuću kupku sa mirisnim solima i uljima, obucite udobni kućni ogrtač i uživajte u mirnom trenutku bez ikakvih ometanja. Dodatni bonus može da bude maska za lice ili manikir koji će vam pružiti dodatnu dozu nege.

   Zakažite pregled koji odlažete:

   

  Ovo je jako važna stvar koju ne treba dodatno pojašnjavati. Brinite o svom zdravlju tokom cele godine, a danas zakažite preglede koje ste dugo odlagale. Nekada je ovo zaista najbolji poklon.

 • Pročitajte i...
  Lifestyle Pet sjajnih saveta za povećanje produktivnosti

  U današnjem svetu svima nam se čini da živimo brže i da nam vreme leti. Ako smo preopterećeni i imamo mnogo obaveza to može da bude kontraproduktivno, da dovede do potpunog sagorevanja i da utiče na našu organizaciju. Saveti za povećanje produktivnosti doprineće boljoj organizaciji u toku dana, smanjiće stres i definitivno će uticati na rezultate koje postižemo.

  Tuga Naučite da preživite izdaju i prihvatite tugu!

  U bliskoj vezi, bilo sa romantičnim partnerom, članom porodice ili prijateljem, osoba očekuje da se prema njoj pošteno i da dobije podršku kada joj je to neophodno. Ali šta se tačno dešava kada bliska osoba ne ispuni naša očekivanja?

  Patike Stara škola: Zašto su duge, bele sportske čarape ponovo popularne?

  U svetu mode, trendovi se neprestano menjaju i vraćaju. Ipak, čini se da od pojave nazuvica nismo ni slutili da će se duge, bele sportske čarape vratiti u modu. Čarape koje su nekada bile simbol školskih uniformi i sportskih aktivnosti sada se vraćaju kao apsolutni favorit i nezaobilazan modni detalj. Bukvalno rečeno, ne možete da budete u trendu ovog leta, ako ih zaobiđete...

  Voznja Sunčani vikend: Pet sjajnih stvari koje možete da uradite

  Ovaj pravi letnji vikend svi čekamo sa osmehom, a ako nemate ideje kako da ga provedete možda vam ovaj tekst bude od koristi. Nabacite osmeh, obucite letnju odeću i obavezno iskoristite pametno dane koji su pred nama.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: