-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Pjesma za malu pticu
- Zdravko Čolić - Ljubavnici
- Hari Mata Hari - Da Ti Ko Covjek oprostim
- Zana - Sto ne znam gde si sad
- Boris Novković - Emily
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
O njegovoj kafi se mašta
Li King Bin je barista iz Južne Koreje koji je zanat pripremanja kafe doveo do savršenstva.
16-08-2017 | 10:18 | Autor/Izvor: Naxi media/Business Insider UK
Foto: Bigstockphoto-Nutnarin Khetwong
Njegov fetiš jeste pravljenje replika nekih od najvećih umetničkih dela. Zato se kod njega može popiti izvanredna replika "Zvezdane noći" Van Goga ili "Krik" Evrarda Munka.
U njegovoj paleti radova posebno mesto zauzimaju Diznijevi likovi.
Pre nego što je otvorio svoj kafić u Seulu, služio je u vojsci, gde je čak otvorio i kafić u okviru vojnog kampa.Za izradu ove kafe koristi hladnu kafu, krem, čokoladni sirup, espreso i boju za hranu.
Jedna šolja ovog neverovatnog iskustva će vas koštati 6, 50 funti. -
Pročitajte i...
Nakon prve jutarnje kafe ove promene se dešavaju u telu u narednih šest sati
Mozak je složen i zamršen sistem. Što više kafe pijete, formira se više adenozinskih receptora, što znači da ćete možda morati da popijete više kafe da biste ostali budni sada nego kada ste prvi put počeli da je pijete u mladosti.
Ne bacajte talog kafe: Evo kako može da pomogne vašim biljkama
Talog kafe, poput većine organskog kuhinjskog otpada, može se odlično iskoristiti u bašti. Mnogi baštovani ga koriste kao prirodno sredstvo za odbijanje neželjenih gostiju poput puževa, mrava, pa čak i mačaka i lisica. Osim što doprinosi reciklaži, ovaj svakodnevni otpad može imati praktičnu vrednost u zaštiti biljaka.
Pijete kafu čim ustanete? Stručnjaci kažu da bi ovo vreme bilo mnogo bolje
Za mnoge ljude, kafa je mnogo više od napitka – to je jutarnji ritual, izvor energije i omiljeni ukus dana. Osim što poboljšava koncentraciju i raspoloženje, bogata je i antioksidansima. Ipak, kako raste svest o uticaju hormona, stresa i kvaliteta sna na zdravlje, sve je veće interesovanje za to kako i kada treba piti kafu.
Evo šta se dešava u telu tokom šest sati nakon prve jutarnje kafe
Mozak je izuzetno složen sistem, koji se neprestano prilagođava. Što češće konzumirate kafu, u mozgu se stvara veći broj adenozinskih receptora, zbog čega vam s vremenom može biti potrebno više kofeina da biste ostali budni nego kada ste prvi put počeli da je pijete u mlađim danima.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: