-
Poslednjih 5 pesama
- Moby Dick - Ljubomoran
- Prljavo Kazalište - Zaustavite zemlju
- Kaliopi - Crno I Belo
- Bajaga - Badem i so
- Hari Mata Hari - Ne zaboravi
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.46 117.28 118.10 CHF 119.56 120.40 121.24 USD 108.69 109.46 110.22
-
Napravite domaći ratluk
Možete se zasladiti uz kafu ili čaj.
10-01-2017 | 14:24 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Besjunior
Sastojci:
- 750gr šećera u kockicama
- 350ml vode
- 125 gr rastvorenog gustina (jestivi skrob)
- 1 limun
- ulje za podmazivanje pleha
- 300gr šećera u prahu
- šaka seckanih oraha (ili drugo koštunjavo voće)Priprema: Šećer prelijte vodom, dodajte limun, a zatim ga kuvajte dok ne dobijete gust sirup. Skrob rastvorite u čaši hladne vode, pri tom vodite računa da nema grudvica, pa dodajte dobijenom sirupu. Sve zajedno kuvajte uz obavezno mešanje. Kada smesa počne da se "odvaja" od šerpe, dodajte šaku seckanih oraha (možete bilo koje koštunjavo voće). Masu zatim izručite u podmazan pleh i ostavite je nekoliko sati da se ohladi. Kada se dovoljno prohladi, ratluk secite vlažnim nožem na kocke i pospite ih šećerom i prahu.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: