-
Poslednjih 5 pesama
- Novi Fosili - Za dobra stara vremena
- Zana - Nisam, Nisam
- Oliver Mandić - Smejem Se A Plakao Bih
- Aleksandra Radović - Ne, Hvala
- Vlado Georgiev - Ako mi lose krene
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!
Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.
-
-
Putovanja
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!
TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.
-
Preporučujemo
Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan
Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 100.90 101.61 102.32
-
Najjednostavnija i najukusnija pasta
Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
19-02-2025 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Timolina
Ono što je jako zanimljivo jeste da ova pasta sadrži tek nekoliko sastojaka i da vam nikakvo kulinarsko umeće nije neophodno da biste je pripremili. Međutim, rezultat će vas oduševiti.Sastojci:
350 g testenine (po izboru)
3-4 kašike maslinovog ulja
4 čena belog luka, sitno iseckana
1/2 šolje seckanog vlašca
1 šolja čeri paradajza, prepolovljenog
So i biber po ukusu
Parmezan (opciono), za posipanje
Priprema:Skuvajte testeninu prema uputstvu na pakovanju u slanoj vodi. Sklonite je sa ringle pre nego što potpuno omekša, kako bi bila aldente. Ne ispirajte hladnom vodom, samo je procedite i poklopite kad bude gotova. Dok se testenina kuva, u velikom tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte sitno iseckan beli luk u tiganj i pržite ga oko 1-2 minuta dok ne postane blago zlatnožut. Dodajte čeri paradajz u tiganj i pržite ga još 2-3 minuta dok ne omekša, ali i dalje zadržava svoj oblik. Dodajte kuvanu testeninu u tiganj i dobro promešajte kako bi se svi sastojci sjedinili. Dodajte seckani vlašac, posolite i pobiberite po ukusu. Još jednom promešajte kako bi se sve sjedinilo. Poslužite pastu odmah, pospite malo parmezana po želji.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Pohovane pečurke
Pohovane pečurke su idealne kao kompletan obrok ili prilog, ali i kao ukusna zakuska uz pivo ili čašu vina.
Mekane pljeskavice od oslića
Savršen izbor za decu koja baš i ne vole ribu, ali isto tako idealna opcija za ručak na poslu ili "brzinsku" večeru kada vam ponestane ideja. Budite sigurni da će vas ove riblje pljeskavice oduševiti.
Rolat sa tikvicama i pršutom
Ako volite slane rolate, kombinacija pršute, sira i tikvica će vas sigurno oduševiti.
Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: