Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Novi Fosili - Za dobra stara vremena

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Novi Fosili - Za dobra stara vremena
    2. Zana - Nisam, Nisam
    3. Oliver Mandić - Smejem Se A Plakao Bih
    4. Aleksandra Radović - Ne, Hvala
    5. Vlado Georgiev - Ako mi lose krene
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.04
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 100.90 101.61 102.32
  • Povezani članci
  • Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...




    19-02-2025 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Timolina


    Ono što je jako zanimljivo jeste da ova pasta sadrži tek nekoliko sastojaka i da vam nikakvo kulinarsko umeće nije neophodno da biste je pripremili. Međutim, rezultat će vas oduševiti.

    Sastojci:

    350 g testenine (po izboru)
    3-4 kašike maslinovog ulja
    4 čena belog luka, sitno iseckana
    1/2 šolje seckanog vlašca
    1 šolja čeri paradajza, prepolovljenog
    So i biber po ukusu
    Parmezan (opciono), za posipanje


    Priprema:

    Skuvajte testeninu prema uputstvu na pakovanju u slanoj vodi. Sklonite je sa ringle pre nego što potpuno omekša, kako bi bila aldente. Ne ispirajte hladnom vodom, samo je procedite i poklopite kad bude gotova. Dok se testenina kuva, u velikom tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte sitno iseckan beli luk u tiganj i pržite ga oko 1-2 minuta dok ne postane blago zlatnožut. Dodajte čeri paradajz u tiganj i pržite ga još 2-3 minuta dok ne omekša, ali i dalje zadržava svoj oblik. Dodajte kuvanu testeninu u tiganj i dobro promešajte kako bi se svi sastojci sjedinili. Dodajte seckani vlašac, posolite i pobiberite po ukusu. Još jednom promešajte kako bi se sve sjedinilo. Poslužite pastu odmah, pospite malo parmezana po želji.


    PRIJATNO!

     

  • Pročitajte i...
    Pohovane pečurke

    Pohovane pečurke su idealne kao kompletan obrok ili prilog, ali i kao ukusna zakuska uz pivo ili čašu vina.

    Mekane pljeskavice od oslića Mekane pljeskavice od oslića

    Savršen izbor za decu koja baš i ne vole ribu, ali isto tako idealna opcija za ručak na poslu ili "brzinsku" večeru kada vam ponestane ideja. Budite sigurni da će vas ove riblje pljeskavice oduševiti.

    Rolat Rolat sa tikvicama i pršutom

    Ako volite slane rolate, kombinacija pršute, sira i tikvica će vas sigurno oduševiti.

    kolač Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: