-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Ponovo
- Plavi orkestar - Bolje Biti Pijan, Nego Star
- Dejan Cukić - Nebo jedino zna
- Jelena Tomašević - Rano Moja Mila
- Doris Dragović - Sto je od mene ostalo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Musaka od povrća
Umesto mesa, odlučite se za varijantu sa povrćem. Musaka koja će osvežiti vaš dnevni jelovnik.
03-07-2019 | 13:43 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-svrid79
Sastojci:
- 200 g patlidžana
- 200 g tikvica
- 200 g paradajza
- 250 g sira
- 2 jaja
- 1 čaša pavlake
- so, biljni začin, crni biberPriprema: Patlidžan i tikvice oprati i zajedno sa korom narezati na krugove, posoliti i ostaviti sat vremena. Paradajz iseći na krugove. U plehu za pečenje naizmenično ređati patlidžan, paradajz i tikvice, na povće dodati malo sira i tako dok se ne istroši sav materijal. Staviti da se peče u zagrejanoj rerni 30-35 minuta, a pred kraj pečenja dodati fil od umućenih jaja i pavlake i ostaviti da se još malo zapeče.
-
Pročitajte i...Najjednostavnija i najukusnija pasta
Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
Rižoto sa piletinom i povrćemOvo jelo je prilično jednostavno napraviti, a dobra stvar je da sa receptom uvek možete eksperimentisati i ubacivati začine po sopstvenom ukusu.
Domaći burger sosDomaći burger sos je mnogo ukusniji od industrijskog, pa ako odlučite da ga napravite samo jednom, verovatno ćete meso zauvek pripremati uz ovaj sos.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: