Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Massimo Savic - Neka Ti Plove Brodovi

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Massimo Savic - Neka Ti Plove Brodovi
    2. Massimo Savic - Sjaj U Tami
    3. Crvena jabuka - Tamo gde ljubav počinje
    4. Crvena jabuka - Deni
    5. Riblja čorba - Ja je gledam kako spava
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Musaka od patlidžana

    U ovoj musaki možete uživati u bilo koje doba dana.




    28-09-2016 | 15:01 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/HLPhoto

     

    Sastojci:

    - 1 kg plavog patlidžana
    - 500 gr mlevenog mesa
    - 200 gr brašna
    - 2 kašike kisele pavlake
    - 1 glavica luka
    - 7 jaja
    - 1 dl mleka
    - so i biber
    - 1 dl ulja

    Priprema: Patlidžan oljuštiti, iseći po dužini na kriške debljine pola centimetra i potopiti ih u činiju sa hladnom slanom vodom kako bi izgubili gorčinu. Umutiti 5 jaja i malo posoliti, a u drugi tanjir sipati brašno. Patlidžan ocediti pa svaki komad umakati u brašno pa u jaja i pržiti u dubokom ulju dok ne dobije zlatno žutu boju. Na ulju izdinstati sitno naseckan crni luk, mleveno meso, so i biber i sve dobro propržiti. Umutiti dva jaja, mleko i pavlaku, posoliti i pobiberiti. U vatrostalnu posudu složiti red pohovanih patlidžana, preko rasporediti pola mase mesnog fila pa zalti jednom trećinom preliva od jaja i mleka. Zatim složiti drugi red patlidžana, mesa i preliva. Završiti slaganje redom patlidžana i preliti preostalim prelivom od mleka jaja. Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni 45-50 minuta.

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: