Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Knez - Mia bella signorina

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Knez - Mia bella signorina
    2. Valentino - Oka tvoja dva
    3. Trio passage - Posle devet godina
    4. Toše Proeski - Ledena
    5. K2 - Ajmo u zivot
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 16. jun - 1 - Dodir noći
    2. 16. jun - 2 - Dodir noći
    3. 16. jun - 3 - Dodir noći
    4. Nemanja Radošević - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 13. jun - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Savršen riblji gulaš! Savršen riblji gulaš!

    Tradicionalno najčešće pripremamo riblji paprikaš i riblju čorbu, ali da li ste čuli za riblji gulaš? Ako niste imali priliku da pripremite i probate riblji gulaš obavezno to uradite već danas, jer će vas ukus sigurno oduševiti.

    Čizkejk za početnike Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

  • Zdravlje
    Kako da sačuvate zdravlje tokom izuzetno visokih temperatura? Kako da sačuvate zdravlje tokom izuzetno visokih temperatura?

    Poslednjih godina uočavamo trend porasta temperature u letnjem periodu što utiče na zdravstveno na naše zdravstveno stanje, može da dovede do pada energije, ali i ozbiljnijih problema.

    Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje! Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!

    Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Proglašene najbolje destinacije za boravak u prirodi – evo ko je na vrhu liste Proglašene najbolje destinacije za boravak u prirodi – evo ko je na vrhu liste

    Iako gradski život ima svoje čari, mnogi putnici sve češće traže avanture van utabanih staza – u prirodi, među planinama, jezerima, šumama i nacionalnim parkovima.

    Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače! Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!

    Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.

  • Preporučujemo
    Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove

    I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.

    Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.21 118.03
    CHF 123.67 124.55 125.42
    USD 100.65 101.36 102.07
  • Povezani članci
  • Musaka od mešanog povrća

    Musaku možete pripremati na bezbroj načina, a ukoliko do sada niste na ovakav, vreme je da probate.




    11-05-2018 | 14:59 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-HLPhoto


    Sastojci:

    - 2 tikvice
    - 500 g mešanog kineskog povrća
    - 1 dl ulja
    - 150 g domaćeg kravljeg sira
    - 1 kašika suvih začina
    - po ukusu soli
    Za preliv:
    - 3 jaja
    - 2 dl kisele pavlake


    Priprema: Tikvice oprati i preseći na polovinu po dužini. Iseći jih na ploške, sud u kome ćete spremati jelo podmazati uljem i poredjati na dnu tikvice koje ste prethodno malo posolili. Prelijte ih kašikom ulja. Preko tikvica rasporedite mešano kinesko povrće koje ste prethodno odmrzli i ocedili. Prelijte kašikom ulja i malo posoliti. Krišku domaćeg tvrdog sira narendati preko povrća, naliti šoljicom vode i prekriti folijom. Peći na 200 stepeni dvadesetak minuta.Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko zapečenog povrća, vratiti u rernu još desetak minuta da se zapeče. Služiti toplo uz salatu po želji.

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: