-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Ruška
- Hari Mata Hari - Ja nemam snage da te ne volim
- Parni Valjak - Ugasi me
- Željko Samardžić - Mesec u vodi
- Kompromis 69 - Djurdjevdan
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.50 117.32 118.14 CHF 117.75 118.58 119.41 USD 108.54 109.31 110.07
-
Musaka od mešanog povrća
Musaku možete pripremati na bezbroj načina, a ukoliko do sada niste na ovakav, vreme je da probate.
11-05-2018 | 14:59 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-HLPhoto
Sastojci:- 2 tikvice
- 500 g mešanog kineskog povrća
- 1 dl ulja
- 150 g domaćeg kravljeg sira
- 1 kašika suvih začina
- po ukusu soli
Za preliv:
- 3 jaja
- 2 dl kisele pavlake
Priprema: Tikvice oprati i preseći na polovinu po dužini. Iseći jih na ploške, sud u kome ćete spremati jelo podmazati uljem i poredjati na dnu tikvice koje ste prethodno malo posolili. Prelijte ih kašikom ulja. Preko tikvica rasporedite mešano kinesko povrće koje ste prethodno odmrzli i ocedili. Prelijte kašikom ulja i malo posoliti. Krišku domaćeg tvrdog sira narendati preko povrća, naliti šoljicom vode i prekriti folijom. Peći na 200 stepeni dvadesetak minuta.Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko zapečenog povrća, vratiti u rernu još desetak minuta da se zapeče. Služiti toplo uz salatu po želji. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: