-
Poslednjih 5 pesama
- Neverne Bebe - Da ima nas
- Severina - Grad bez ljudi
- Zana - Vojna pošta
- Zabranjeno Pušenje - Balada O Pisonji I Zugi
- Crvena jabuka - Ako Ako
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.51 120.35 121.20 USD 108.18 108.94 109.70
-
Mus od maline
Napravite neodoljivi mus od maline i počastite sebe i svoje prijatelje.
24-08-2015 | 14:08 | Autor/Izvor: Naxi media-hranazadusu
Foto: Bigstockphoto/Valoor
Sastojci:
- 120g šećera
- 350g smrznutih malina, oceđenih
- 2 belanceta
- 4 kašike slatke pavlake
- 1 kašika vanilin-šećera
- 1 listić želatina
Priprema: U manjoj šerpi zagrejte 45 ml vode sa šećerom, povremeno mešajući, dok se šećer ne istopi. Prebacite maline u blender, dodajte im pripremljeni sirup i izblendirajte. Procedite kroz cediljku da odstranite semenke, pa ostavite sos sa strane. U 100 g sosa od maline dodajte želatin (ostatak sosa možete da sačuvate za dekoraciju), prethodno omekšan u hladnoj vodi. Zagrevajte lagano i mešajte dok se želatin ne rastopi. Ostavite sa strane da se smesa ohladi. Belanca umutite u sneg, a vanilin-šećer i pavlaku u šlag. Pomešajte sneg od belanaca sa šlagom, pa umešajte sos od maline sa želatinom. Napunite čaše ili činije. Stavite u frižider da odstoji barem sat vremena pre serviranja. (Izvor: hranazadusu) -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: