-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Za Esmu
- Riblja čorba - Jedino moje
- Regina - Ljubav
- Oliver Mandić - Biću tvoj
- Sara Jo - Mahovina
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!
Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.
-
-
Putovanja
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!
TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.
-
Preporučujemo
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora
Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.22 118.04 CHF 124.69 125.57 126.44 USD 100.98 101.70 102.41
-
Mus od malina i čokolade
Ukusan desert, koji će vas osvežiti.
27-03-2019 | 15:24 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-lilechka75
Sastojci:
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 100 g crne čokolade
- 50 g bele čokolade
- 3 jaja
- 1 kašika šećera
- 2 kašike šećera u prahu
Dekoracija:
- maline
- čokoladne mrvice
- šlag
Priprema: Zagrejati pavlaku u šerpici. Dodati iseckanu čokoladu, obe vrste. Ostaviti da se istopi. Jaja razlupati i razdvojti žumanca od belanaca. Belanca staviti u veliku činiju, dodati 1 kašiku šećera i mikserom dobro umutiti. Sipati 1 kašiku šećera u prahu i ponovo umutiti. Dodati i drugu kašiku šećera u prahu i mutiti sve dok ne dobije čvrsta smesu. Dodati žumanca u pavlaku i čokoladu i mešati dok smesa ne postane glatka i homogena. Dodati čokoladnu smesu iz 2-3 puta u belanca, sve vreme mešajući kutlačom. Staviti mešavinu u staklene čaše sa postoljem. Ostaviti ih u frižideru oko jednog sata. Služiti hladno. Pre služenja, dekorisati po želji. -
Pročitajte i...
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
Pita sa višnjama
Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...
Mafini sa breskvama
Ovi mekani i sočni mafini sa breskvama idealni su za letnje dane – brzo se spremaju, divno mirišu i odlični su uz kafu ili kao lagan slatkiš posle obroka. Kako već možemo da pronađemo breskve na pijaci i u marketima ćini se da je pravo vreme da ih iskoristimo i na ovaj način.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: