-
Poslednjih 5 pesama
- Aerodrom - Obicna ljubavna pesma
- Željko Vasić - Nisam od juče
- Galija - Trube
- Zdravko Čolić - Šta mi radiš
- Aleksandra Radović - Bivši dragi
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Mus od kafe
Za ovu poslasticu potrebno je jako malo vrmena, a sigurno ćete uživati u njoj!
03-09-2015 | 12:28 | Autor/Izvor: Naxi media-stvarukusa
Foto: Bigstockphoto-FomaA
Sastojci:
- 70 g čokolade za kuvanje
- 4 kašike vruće, jake crne kafe
- 3 jajeta
- 85 g šećera
- 350 ml slatke pavlake
Priprema: Čokoladu za kuvanje izdrobiti u sitne komade i staviti ih u vruću jaku kafu, pa je pustiti da se otopi na pari, a zatim je malo ohladiti. Jaja razdvojiti. Žumanca i 75 g šećera sipati u činiju i umutiti mikserom. 150 ml pavlake čvrsto umutiti. Zatim dodati u krem ohlađenu mešavinu čoklade i kafe i na kraju umešati šlag. Čvrsto ulupati belanca i pomešati ih sa kremom od čokolade i kafe. Masu sipati u činiju i hladiti je u frižideru oko 3 sata. Zatim iz musa uz pomoć 2 kašike vaditi nokle i po 2 stavljati na tanjiriće. Ostatak pavlake čvrsto umutiti sa preostalim šećerom i ukrasiti desert. Mus možete posuti i bombonama sa ukusom kafe, listićima mente ili seckanim bademom. (Izvor: stvarukusa) -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: