Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Doris Dragović - Sto je od mene ostalo

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Doris Dragović - Sto je od mene ostalo
    2. Toše Proeski - Čija si
    3. Oliver Dragojević - Cesarica
    4. Kiki Lesendrić - Uvek te djavo nadje lakse nego ja
    5. Bojan Marović - Tebi je lako
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Boris Pingovic - Petak - Mojih 50
    2. 1. jun - 1 - Dodir noći
    3. 1. jun - 2 - Dodir noći
    4. 1. jun - 3 - Dodir noći
    5. Boris Pingović - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Salata sa tunjevinom Salata sa tunjevinom

    Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.

    Smoothie od jagoda Smoothie od jagoda

    Napravite osvežavajući smoothie od jagoda.

  • Zdravlje
    Aromatična voda za početak dana Aromatična voda za početak dana

    Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.

    Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku

    Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.

  • Putovanja
    Venecija: Grad mostova Venecija: Grad mostova

    Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...

    Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi

    Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.

  • Preporučujemo
    Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji

    Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.

    Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima

    Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.45 117.27 118.09
    CHF 119.51 120.35 121.20
    USD 108.18 108.94 109.70
  • Povezani članci
  • Mus od kafe

    Za ovu poslasticu potrebno je jako malo vrmena, a sigurno ćete uživati u njoj!




    03-09-2015 | 12:28 | Autor/Izvor: Naxi media-stvarukusa

    Foto: Bigstockphoto-FomaA


    Sastojci:

    - 70 g čokolade za kuvanje
    - 4 kašike vruće, jake crne kafe
    - 3 jajeta
    - 85 g šećera
    - 350 ml slatke pavlake

    Priprema: Čokoladu za kuvanje izdrobiti u sitne komade i staviti ih u vruću jaku kafu, pa je pustiti da se otopi na pari, a zatim je malo ohladiti. Jaja razdvojiti. Žumanca i 75 g šećera sipati u činiju i umutiti mikserom. 150 ml pavlake čvrsto umutiti. Zatim dodati u krem ohlađenu mešavinu čoklade i kafe i na kraju umešati šlag. Čvrsto ulupati belanca i pomešati ih sa kremom od čokolade i kafe. Masu sipati u činiju i hladiti je u frižideru oko 3 sata. Zatim iz musa uz pomoć 2 kašike vaditi nokle i po 2 stavljati na tanjiriće. Ostatak pavlake čvrsto umutiti sa preostalim šećerom i ukrasiti desert. Mus možete posuti i bombonama sa ukusom kafe, listićima mente ili seckanim bademom. (Izvor: stvarukusa)

  • Pročitajte i...
    Čupavci Čupavci

    Slatki zalogaj koji će obožavati cela porodica.

    Saher torta Saher torta

    Poslastica za celu porodicu - neodoljiva Saher torta!

    Kiflice sa orasima Kiflice sa orasima

    Ukusne kiflice sa orasima, odličan su slatki zalogaj.

    Tulumbe Tulumbe

    Desert za prave sladokusce.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: