-
Poslednjih 5 pesama
- Nina Badrić - Rekao Si
- Bajaga - Zažmuri
- Magazin - S druge strane mjeseca
- Prljavo Kazalište - Iz nekih starih razloga
- Sergej Ćetković - Ljubav
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem čorba od kukuruza
Ne baš popularna čorba, može lako da postane zvezda vaše trpeze, ako ranije niste imali priliku da je probate...
Piletina u sosu od pečuraka
Mnogo je onih koji vole ovu kombinaciju ukusa, ali često zaboravimo da pripremimo ovo jelo. Sledeći put kad vam ponestane ideja setite se ovog sjajnog i proverenog recepta.
-
Zdravlje
Letnja iscrpljenost zaista postoji, a evo kako da povratite energiju prema savetima lekara!
Osećate se umorno i bezvoljno? Niste jedini, jer istina je da visoke temperature zaista mogu da vas iscrpe. Taj osećaj ima i ime: letnja iscrpljenost. Prema rečima dr Roberta Klaflina, lekara opšte prakse i sportske medicine iz Arizone, uzrok ove pojave je kombinacija fizioloških reakcija i životnih navika.
Zašto je važno da negujemo prijateljstva i kada napunimo 50 godina?
Usamljenost nije samo stanje uma – ona može biti pitanje života i smrti. Barem tako tvrdi nova studija Harvarda.
-
-
Putovanja
Najpotcenjenija ostrva Evrope: Nova lista otkriva skrivena blaga
Meki pesak, tirkizno more i gotovo bez turista? Zvuči savršeno. Planiranje odmora na ostrvu može da bude izazov kada svi hrle na ista, preterano posećena mesta. Rezultat su viši troškovi putovanja, gužve i dugi redovi, a onda san o mirnoj izolaciji polako nestaje.Ipak, ponekad je lepo makar na kratko živeti u iluziji da imate svoje malo ostrvsko utočište.
Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta
Najlepše je kada leto, lepo vreme i dane odmora možemo maksimalno da iskoristimo. To znači da ne treba da svedemo svoje putovanje samo na klasično letovanje i boravak na plaži. Ako nam uslovi dozvoljavaju, idealno bi bilo da posetimo i neku interesantnu destinaciju. Jedna takva destinacija, koja nam je blizu, je prelepi Vintgar u Sloveniji.
-
Preporučujemo
Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru?
Piletina je jedna od najzastupljenijih namirnica u domaćinstvima, hranljiva je, zdrava i laka za pripremu. Ipak, zbog rizika od bakterijske kontaminacije, važno je čuvati ga na odgovarajući način.
Na kojoj temperaturi bi trebalo da peremo donji veš da bismo izbegli nakupljanje bakterija?
Donji veš koji se pere na temperaturama nižim od 60 stepeni može biti prepun bakterija, naročito na delovima koji dolaze u direktan kontakt s intimnim delovima tela. Stručnjaci objašnjavaju kako pravilno održavati higijenu ove vrste veša.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 118.00 CHF 123.66 124.53 125.41 USD 99.76 100.47 101.17
-
Miris meda i citrusa u vašem domu – stiže „Pecite sa Akisom“ na 24Kitchen!
Od 15. aprila, svakog utorka od 12.55, kanal 24Kitchen donosi novu kulinarsku emisiju koja će osvojiti srca svih ljubitelja pečenja – „Pecite sa Akisom“.
24-04-2025 | 10:25 | Autor/Izvor: Naxi media, Disney-24kitchen PR
Foto: Disney-24kitchen PR
U centru pažnje je šarmantni i višestruko nagrađivani grčki kuvar Akis Petrecikis, koji nas vodi na ukusno putovanje kroz tradicionalne recepte sa mediteranskom dušom.
U svakoj epizodi, Akis sa lakoćom i entuzijazmom priprema dva recepta – od mirisnih hlebova i lisnatih peciva do sočnih poslastica sa sirupom, cimetom i orašastim plodovima. Njegov stil je spoj klasičnog i savremenog, a emisija se gleda kao pravi gastronomski užitak, čak i ako u tom trenutku ne planirate da uđete u kuhinju.
Foto: Disney-24kitchen PR
„Pečenje je za mene emotivan proces. Kada pravite kolač ili hleb, to radite za nekog koga volite. To se ne zaboravlja“, kaže Akis. I upravo ta toplina čini emisiju drugačijom – uz svaki recept prenosi i priču, atmosferu i podsećanje na zaboravljene mirise doma.
Osim što će osvojiti gledaoce ispred malih ekrana, Akis će uskoro i lično posetiti Srbiju! U okviru promocije emisije i kanala 24Kitchen, stiže u Beograd gde će održati kulinarsku radionicu sa domaćim influenserima, kao i veliki javni događaj u tržnom centru Ušće. Biće to prilika za sve njegove fanove da ga upoznaju uživo i saznaju njegove male kulinarske trikove.
Foto: Disney-24kitchen PR
Ako volite opuštene trenutke, dobre recepte i hranu koja budi emocije – uz Akisa ćete poželeti da pečete svakog dana. -
Pročitajte i...
Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
Nova Balkanska kuhinja: Kuvajte sa Božanom
Kulinarski kanal 24Kitchen priredio je ekskluzivni ručak za najvećim stolom na Balkanu, tokom kojeg je predstavio novu emisiju Nova balkanska kuhinja sa Božanom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: