-
Poslednjih 5 pesama
- Massimo Savic - Dodirni Me Slucajno
- Merlin - Ja sam na te naviko
- Zdravko Čolić - Ruška
- Nina Badrić - Ono Kad
- Idoli - Malena
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Najsočnija pita od bundeve
Miris tradicije i miris detinjstva, a sve to u jednostavnom receptu za našu pitu od bundeve... Možemo li uopšte da zamislimo jesen bez ovog sjajnog deserta?
Vitaminska salata sa narom
Hrskavi crveni kupus, sočni krastavci, slatke šargarepe i cvekla u kombinaciji sa malo voća i zanimljivim dresingom čine je savršenim obrokom ili prilogom.
-
Zdravlje
Kako brzo, bezbedno i na prirodan način sniziti krvni pritisak?
Visok krvni pritisak, poznat i kao hipertenzija, nastaje kada je potrebna prevelika sila da bi krv prošla kroz arterije, što dodatno opterećuje srce. Više od 1,2 milijarde odraslih širom sveta ima visok pritisak, a gotovo polovina njih i ne zna za to.
Namirnice koje verovatno nisu dobre za zdravlje mozga
Ishrana je jedan od najvažnijih faktora koji dugoročno oblikuju kako naše telo i mozak funkcionišu. Neke namirnice obezbeđuju stabilnu energiju, štite neurone i podržavaju pamćenje. Druge, međutim, mogu imati suprotan efekat, podizati nivo šećera u krvi, izazivati upale i remetiti san. Vremenom, te posledice mogu da oslabe koncentraciju, pamćenje i kognitivne sposobnosti.
-
Putovanja
Helsinki ponovo proglašen za najodrživiju destinaciju na svetu
Po drugi put zaredom, finska prestonica zauzela je prvo mesto na Global Destination Sustainability (GDS) indeksu - rang listi koja svake godine meri održivost turističkih destinacija širom sveta.
Gde videti Severnu svetlost 2026. godine? Najlepše destinacije za čarobno iskustvo
Aurora Borealis, poznata kao Severna svetlost, za mnoge je jedno od najlepših i najređih iskustava u životu. Ove godine svetleći zavese bile su vidljive čak i u južnoj Engleskoj, ali uobičajeno ih možete posmatrati samo u hladnim, severnim krajevima sveta.
-
Preporučujemo
Ako vaš veš nakon pranja ima neprijatan miris isprobajte ove trikove!
Ako primetite da vaš veš ima neprijatan, pa čak i gori miris nego pre pranja, to je znak da vašoj mašini za pranje veša treba dubinsko čišćenje.
Održavanje dušeka: Koliko često treba da ih usisavamo?
Verovatno redovno usisavate podove i nameštaj, ali postoji jedan deo doma koji mnogi često zanemaruju - dušek. Iako na prvi pogled deluje čist, on može biti pravo leglo prašine, alergena i grinja, što može negativno uticati na kvalitet vazduha i vaš san. Zato je važno da ga redovno održavate i usisavate, kako biste smanjili nakupljanje nečistoća i poboljšali higijenu spavaće sobe.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 124.40 125.27 126.15 USD 99.14 99.84 100.53
-
Miris meda i citrusa u vašem domu – stiže „Pecite sa Akisom“ na 24Kitchen!
Od 15. aprila, svakog utorka od 12.55, kanal 24Kitchen donosi novu kulinarsku emisiju koja će osvojiti srca svih ljubitelja pečenja – „Pecite sa Akisom“.
24-04-2025 | 10:25 | Autor/Izvor: Naxi media, Disney-24kitchen PR
Foto: Disney-24kitchen PR
U centru pažnje je šarmantni i višestruko nagrađivani grčki kuvar Akis Petrecikis, koji nas vodi na ukusno putovanje kroz tradicionalne recepte sa mediteranskom dušom.
U svakoj epizodi, Akis sa lakoćom i entuzijazmom priprema dva recepta – od mirisnih hlebova i lisnatih peciva do sočnih poslastica sa sirupom, cimetom i orašastim plodovima. Njegov stil je spoj klasičnog i savremenog, a emisija se gleda kao pravi gastronomski užitak, čak i ako u tom trenutku ne planirate da uđete u kuhinju.
Foto: Disney-24kitchen PR
„Pečenje je za mene emotivan proces. Kada pravite kolač ili hleb, to radite za nekog koga volite. To se ne zaboravlja“, kaže Akis. I upravo ta toplina čini emisiju drugačijom – uz svaki recept prenosi i priču, atmosferu i podsećanje na zaboravljene mirise doma.
Osim što će osvojiti gledaoce ispred malih ekrana, Akis će uskoro i lično posetiti Srbiju! U okviru promocije emisije i kanala 24Kitchen, stiže u Beograd gde će održati kulinarsku radionicu sa domaćim influenserima, kao i veliki javni događaj u tržnom centru Ušće. Biće to prilika za sve njegove fanove da ga upoznaju uživo i saznaju njegove male kulinarske trikove.
Foto: Disney-24kitchen PR
Ako volite opuštene trenutke, dobre recepte i hranu koja budi emocije – uz Akisa ćete poželeti da pečete svakog dana. -
Pročitajte i...
Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
Nova Balkanska kuhinja: Kuvajte sa Božanom
Kulinarski kanal 24Kitchen priredio je ekskluzivni ručak za najvećim stolom na Balkanu, tokom kojeg je predstavio novu emisiju Nova balkanska kuhinja sa Božanom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: