-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Bebek - Zaboravi
- Dino Dvornik - Ti si mi u mislima
- Jelena Tomašević - Rano Moja Mila
- Gibonni - Svi moji punti kad se zbroje
- EKV - Zemlja
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajsočnija lenja pita!
Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.
Brzi pasulj sa bukovačama!Ova kombinacija ukusa je jako interesantna, a oni koji su probali ovo jelo tvrde da ih je zaista iznenadilo i oduševilo.
-
ZdravljePrirodni antihistaminici za pomoć kod alergija
Sezonske alergije je često teško lečiti. Uobičajeni tretmani obično uključuju lekove bez recepta, ali prirodni antihistaminici takođe mogu da budu odlična opcija. Primeri uključuju maslac, vitamin C i kvercetin.
Kako da zaspimo nakon iznenadnog buđenja usred noći?Mnogima se dešava da se probude usred noći iz različitih razloga i potom ne mogu ponovo da zaspe, što može izuzetno da utiče na raspoloženje i zdravlje. Donosimo vam savete koji mogu da vam pomognu da ponovo lako utonete u san.
-
PutovanjaPosetite ove jeseni Prag!
Glavni grad Češke s ponosom nosi titulu jednog od najlepših evropskih gradova, a za to su zaslužni prelepa arhitektura i bajkovita atmosfera koja posebno dolazi do izražaja s prvim jesenjim danima.
Zašto je Pariz zimi uvek dobra ideja?Pariz nikada ne gubi svoju romantičnu privlačnost, a zima u gradu donosi posebnu čar. Ulice osvetljene svetlucavim lampicama, kafići s crvenim grejačima i raskošno dekorisane prodavnice su samo neki od razloga za posetu tokom zime. Iako hladno, tmurno vreme (Francuzi imaju izraz za to: grisâtre) može postati monotono, često stvara savršenu zimski atmosferu za kraći boravak.
-
PreporučujemoOdržavajte optimalnu temperaturu u kupatilu ako želite da izbegnete pojavu vlage!
Kako biste izbegli pojavu vlage i buđi u kupatilu, potrebno je da održavate odgovarajuću temperaturu. Kako su temperature već počele da padaju pravo je vreme da krenete u akciju jer vlaga vrlo brzo može da se pojavi.
Lak za kosu može da nam pomogne da uklonimo određene fleke!Ako ste primetili tragove hemijske olovke ili mastila na drvenim površinama u vašem domu, ne brinite – postoji jednostavno rešenje koje verovatno već imate pri ruci. Lak za kosu može da bude izuzetno efikasan u uklanjanju ovakvih mrlja, a sam proces čišćenja je brz i jednostavan.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.19 117.01 117.83 CHF 123.79 124.66 125.54 USD 105.78 106.53 107.27
-
Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
26-04-2023 | 10:50 | Autor/Izvor: Naxi media-Disney-24kitchen PR
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Inspirisan onim što je otkrio, Rudolf se vraća u svoju pekaru i priprema ukusno jelo koristeći novostečena iskustva. On je virtuoz u kuhinji, bilo da se radi o pripremi prazničnih recepata, hlebova, pita ili kolača. Receptima iz Rudolfove pekare možete da impresionirate prijatelje i porodicu, i priredite im nezaboravno kulinarsko iskustvo. Mada peciva nisu naš prvi izbor kada je reč o hrani tokom toplijih dana, Rudolf van Vin će nam otkriti da čak i poslastice iz rerne mogu biti poslužene kao slasno osveženje. Ukusni kremovi obogaćeni aromama leta, svežeg voća i tek ubranih začina poput nane i citrusa tradicionalne poslastice pretvoriće u nove, lagane i pre svega savršene letnje zalogaje sreće.
(Foto: Disney-24kitchen PR)Rudolf je, inače, poznat i kao veliki ljubitelj srpskih kulinarskih poslastica koje je probao prilikom posete Srbiji pre nekoliko godina.
- Kajmak i ajvar su najveće otkriće koje sam doživeo kada je reč o srpskoj kuhinji. Od kada sam probao ove vaše specijalitete ne postoji jelo uz koje ih ne kombinujem. Jednostavno, od tada ne razumem zašto bi bilo koji obrok bio poslužen bez ajvara i kajmaka – otkrio nam je Rudolf u jednom od intervjua, a kakvim će nas to letnjim specijalitetima obradovati kulinarski mag i ekspert za pekarske poslastice saznaćemo uskoro na kanalu 24Kitchen. -
Pročitajte i...Duh raspevanog Diznijevog carstva u punoj MTS DVORANI
Uz kultne numere iz najčuvenijih Diznijevih animacija, sa poznatim junacima koje su na sceni predstavili naši uvaženi glumci i pevači, večeras su u beogradskoj mts Dvorani održana dva dvočasovna spektakularna Diznijeva koncerta pod nazivm "Čarobna muzika iz filmova". Koncert je protekao uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.
24Kitchen Piknik u Bašti: Bogata gastronomska ponuda uz sjajan muzički programPrvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
24Kitchen Piknik u Bašti: Vikend za uživanje u vrhunskoj hrani i koncertima u prirodi!Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
Neverovatna ispovest čoveka kog su delfini spasili od ajkulaFestival ajkula Šarkfest 2023 doplovio je 1. jula do kanala National Geographic Wild gde se svake subote od 18:00h premijerno emituju novi dokumentarci o najopasnijim predatorima okeana. U ostalim terminima tokom svakog dana, gledaocima su na raspolaganju sati najkvalitetnijeg dokumentarnog programa o životu i psihologiji ovih grabljivica pomoću kojih ćemo pokušati da ih malo bolje razumemo.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: