-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Tajna vještina
- Massimo - Zamisli
- Prljavo Kazalište - Tu noć kad si se udavala
- Knez - Pobjedila si ti
- Magazin - Opijum
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem čorba od kukuruza
Ne baš popularna čorba, može lako da postane zvezda vaše trpeze, ako ranije niste imali priliku da je probate...
Piletina u sosu od pečuraka
Mnogo je onih koji vole ovu kombinaciju ukusa, ali često zaboravimo da pripremimo ovo jelo. Sledeći put kad vam ponestane ideja setite se ovog sjajnog i proverenog recepta.
-
Zdravlje
Letnja iscrpljenost zaista postoji, a evo kako da povratite energiju prema savetima lekara!
Osećate se umorno i bezvoljno? Niste jedini, jer istina je da visoke temperature zaista mogu da vas iscrpe. Taj osećaj ima i ime: letnja iscrpljenost. Prema rečima dr Roberta Klaflina, lekara opšte prakse i sportske medicine iz Arizone, uzrok ove pojave je kombinacija fizioloških reakcija i životnih navika.
Zašto je važno da negujemo prijateljstva i kada napunimo 50 godina?
Usamljenost nije samo stanje uma – ona može biti pitanje života i smrti. Barem tako tvrdi nova studija Harvarda.
-
-
Putovanja
Najpotcenjenija ostrva Evrope: Nova lista otkriva skrivena blaga
Meki pesak, tirkizno more i gotovo bez turista? Zvuči savršeno. Planiranje odmora na ostrvu može da bude izazov kada svi hrle na ista, preterano posećena mesta. Rezultat su viši troškovi putovanja, gužve i dugi redovi, a onda san o mirnoj izolaciji polako nestaje.Ipak, ponekad je lepo makar na kratko živeti u iluziji da imate svoje malo ostrvsko utočište.
Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta
Najlepše je kada leto, lepo vreme i dane odmora možemo maksimalno da iskoristimo. To znači da ne treba da svedemo svoje putovanje samo na klasično letovanje i boravak na plaži. Ako nam uslovi dozvoljavaju, idealno bi bilo da posetimo i neku interesantnu destinaciju. Jedna takva destinacija, koja nam je blizu, je prelepi Vintgar u Sloveniji.
-
Preporučujemo
Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru?
Piletina je jedna od najzastupljenijih namirnica u domaćinstvima, hranljiva je, zdrava i laka za pripremu. Ipak, zbog rizika od bakterijske kontaminacije, važno je čuvati ga na odgovarajući način.
Na kojoj temperaturi bi trebalo da peremo donji veš da bismo izbegli nakupljanje bakterija?
Donji veš koji se pere na temperaturama nižim od 60 stepeni može biti prepun bakterija, naročito na delovima koji dolaze u direktan kontakt s intimnim delovima tela. Stručnjaci objašnjavaju kako pravilno održavati higijenu ove vrste veša.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 118.00 CHF 123.66 124.53 125.41 USD 99.76 100.47 101.17
-
Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
26-04-2023 | 10:50 | Autor/Izvor: Naxi media-Disney-24kitchen PR
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Inspirisan onim što je otkrio, Rudolf se vraća u svoju pekaru i priprema ukusno jelo koristeći novostečena iskustva. On je virtuoz u kuhinji, bilo da se radi o pripremi prazničnih recepata, hlebova, pita ili kolača. Receptima iz Rudolfove pekare možete da impresionirate prijatelje i porodicu, i priredite im nezaboravno kulinarsko iskustvo. Mada peciva nisu naš prvi izbor kada je reč o hrani tokom toplijih dana, Rudolf van Vin će nam otkriti da čak i poslastice iz rerne mogu biti poslužene kao slasno osveženje. Ukusni kremovi obogaćeni aromama leta, svežeg voća i tek ubranih začina poput nane i citrusa tradicionalne poslastice pretvoriće u nove, lagane i pre svega savršene letnje zalogaje sreće.
(Foto: Disney-24kitchen PR)Rudolf je, inače, poznat i kao veliki ljubitelj srpskih kulinarskih poslastica koje je probao prilikom posete Srbiji pre nekoliko godina.
- Kajmak i ajvar su najveće otkriće koje sam doživeo kada je reč o srpskoj kuhinji. Od kada sam probao ove vaše specijalitete ne postoji jelo uz koje ih ne kombinujem. Jednostavno, od tada ne razumem zašto bi bilo koji obrok bio poslužen bez ajvara i kajmaka – otkrio nam je Rudolf u jednom od intervjua, a kakvim će nas to letnjim specijalitetima obradovati kulinarski mag i ekspert za pekarske poslastice saznaćemo uskoro na kanalu 24Kitchen. -
Pročitajte i...
Miris meda i citrusa u vašem domu – stiže „Pecite sa Akisom“ na 24Kitchen!
Od 15. aprila, svakog utorka od 12.55, kanal 24Kitchen donosi novu kulinarsku emisiju koja će osvojiti srca svih ljubitelja pečenja – „Pecite sa Akisom“.
Duh raspevanog Diznijevog carstva u punoj MTS DVORANI
Uz kultne numere iz najčuvenijih Diznijevih animacija, sa poznatim junacima koje su na sceni predstavili naši uvaženi glumci i pevači, večeras su u beogradskoj mts Dvorani održana dva dvočasovna spektakularna Diznijeva koncerta pod nazivm "Čarobna muzika iz filmova". Koncert je protekao uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.
24Kitchen Piknik u Bašti: Bogata gastronomska ponuda uz sjajan muzički program
Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
24Kitchen Piknik u Bašti: Vikend za uživanje u vrhunskoj hrani i koncertima u prirodi!
Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: