-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Ne zaboravi
- Van Gogh - Za Godine Tvoje
- Massimo Savic - Samo Jedan Dan
- Tajči - Hajde Da Ludujemo Ove Noci
- Vlado Georgiev - Do svitanja
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoFenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se dok je hladno vreme i uživajte...
-
ZdravljeMelatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san
Melatonin je hormon ključan za regulaciju sna. Proizvodi ga epifiza u mozgu, a njegovi nivoi prirodno rastu nakon zalaska sunca i opadaju s dolaskom dana. Istraživanja pokazuju da povećan unos melatonina putem ishrane može poboljšati kvalitet sna.
Upozorenje stomatologa: Zbog jedne greške ljudi imaju loš zadahIako se većina ljudi budi sa lošim zadahom, on bi trebalo da nestane nakon pranja zuba.
-
PutovanjaTri afrička grada među najboljima na svetu za 2025. prema Time Out-u
Najnovija godišnja lista najboljih gradova na svetu je stigla – otkrijte koje afričke destinacije treba dodati na svoju listu putovanja.
Nezaboravna Valeta: Pet stvari koje morate doživeti na MaltiValeta je idealna destinacija za svakog putnika, jer pruža raznovrsna iskustva koja odražavaju njenu živopisnu kulturu.
-
PreporučujemoTajni trik za meku i svežu posteljinu bez upotrebe omekšivača!
Spavanje u sveže opranoj posteljini za mnoge je pravo uživanje. Međutim, da bi nova posteljina bila mekana i trajna, važno je pravilno je oprati pre prve upotrebe.
Efikasno rešenje za uklanjanje otisaka prstiju sa staklenih površinaIako se lako uklanjaju s različitih površina, mrlje od otisaka prstiju često su prisutne u svakom domu. Posebno su uočljive na staklenim površinama, što mnoge ljude iritira, jer ne postoji trajno rešenje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.27 117.09 117.91 CHF 123.56 124.43 125.30 USD 112.86 113.66 114.45
-
Mančmelou
Ovoj fantastičnoj poslastici niko ne može odoleti. Napravite ga sami i počastite prijatelje!
28-10-2015 | 12:59 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Plevnjak
Sastojci za koru:
- 4 žumanca
- 100 g šećera
- 1/2 čaše ulja
- 1/2 čaše mleka
- 1 kašika kakaoa
- 1 prašak za pecivo
- 1 čaša brašnaBeli deo:
- 4 belanceta
- 8 kašika šećera
Glazura:
- 100 g čokolade za kuvanje
- 30 g margarina ili puteraPriprema: Za koru umutiti žumanca se šećerom, dodati ulje, mleko, kakao i na kraju polako umešati brašno sa praškom za pecivo. Sipati masu u podmazan tepsiju manjih dimenzija i peći u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Preko pečenog testa sipati čvrsto umućena belanca i šećer, poravnati i vratiti u rernu na temperaturu od 100 stepeni. Kolač prosušiti desetak minuta, isključiti rernu i ostaviti ga u toploj rerni dok se ne prohladi. Za glazuru rastopiti margarin sa čokoladom, preliti preko ohlađenog kolača i ostaviti ga da se dobro učvrsti u frižideru.
-
Pročitajte i...Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se dok je hladno vreme i uživajte...
Zimska torta sa pomorandžamaDivna, kremasta torta, čiji ukus posebno dolazi do izražaja u hladnim, zimskim danima...
Novogodišnji mafiniOvo su verovatno najjednostavniji mafini. Ipak, istovremeno su toliko ukusni da slobodno možete da ih poslužite ove praznične večeri.
Markiza: Savršena poslastica!Markiza je savršena poslastica za hladnije dane. Parče ove torte, šolja toplog čaja i dobra knjiiga će vam posebno prijati u ovom periodu... Takođe, ovo je desert koji nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: