-
Poslednjih 5 pesama
- Valentino - Volim te još
- Zdravko Čolić - Na ovaj dan
- Plavi orkestar - Ljubi se istok i zapad
- Bajaga - Od sumraka do svitanja
- Marina Perazić - Kolačići
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.32 117.14 117.96 CHF 119.54 120.38 121.22 USD 107.92 108.69 109.45
-
Kus kus s povrćem
Kus kus je tradicionalno jelo porekla iz Severne Afrike, a poslednjih godina je veoma popularan i u našoj zemlji. Napravite sami kus kus kod kuće.
19-05-2016 | 13:43 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Marco Mayer
Sastojci:
- 1/2 pakovanja kus-kusa
- 100 g graška
- 100 g šargarepe (na kolutove)
- 100 g kukuruza šećerca
- 150 g brokolija
- 3 kašike maslinovog ulja
- 100 g svežih shiitake gljiva ili vrganja (bez stabljika, iseći na trakice)
- 2 kašike limunovog soka
- 1 kašika iseckanog peršuna
- 1 kašika iseckanog bosiljka
- so i biberPriprema: Kus-kus pripremite po uputstvu, poklopite i ostavite da stoji najmanje 20 minuta. U Delimano šerpi, u kipućoj vodi, kojoj ste dodali prstohvat soli, skuvajte grašak, izvadite ga i odmah stavite u hladnu vodu da zadrži lepu boju. Nakon toga, u kipućoj posoljenoj vodi skuvajte šargarepu i brokoli. U Delimano tiganju zagrejte malo maslinovog ulja, dodajte gljive i pirjajte ih nekoliko minuta. Začinite i sve zajedno još kratko propirjajte. Gljivama dodajte kus-kus, kuvano povrće, oceđen kukuruz šećerac, 2 kašike maslinovog ulja i sve poprskajte limunovim sokom i pospite naseckanim začinskim biljem.
-
Pročitajte i...Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
Humus sa avokadomLagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: