-
Poslednjih 5 pesama
- Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
- Dino Merlin - Krive Karte
- Goca Tržan - Stoperka
- Crvena jabuka - Kad S Tobom Nema Me
- Haustor - Uzalud pitaš
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.54 117.36 118.18 CHF 116.96 117.79 118.61 USD 107.16 107.92 108.67
-
Kuglice od badema i čokolade
Ukoliko želite brz i ukusan desert ove kuglice su pravi izbor.
21-09-2016 | 14:55 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- maksheb
Sastojci:
- 250 g šećera
- 250 g badema
- 2 šipke čokolade
- 2 kašike šećera
- 4 kašike crne kafe
Priprema: Skuvati gust sirup od 250 g šećera i pola vinske čaše vode. Kada sirup vri u velikim teškim mehurima, skinuti sa vatre, dodati 250 g obarenih, oljuštenih i na rezance isečenih badema. Od ove mase, dok je još mlaka, praviti male kuglice. Ruku više puta kvasiti vodom, da se masa ne bi lepila za dlan. Kuglice preliti glazurom, koja se pravi od dve šipke čokolade skuvane sa dve kašike šećera i četiri kašike crne kafe. U ovu masu umakati svaku kuglicu pomoću čačkalice, a zatim uvaljati u struganu čokoladu. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: