-
Poslednjih 5 pesama
- Zana - Dodirni mi kolena
- Ana Stanić - Grad
- Bajaga - Vesela Pesma
- Tony Cetinski - Blago onom ko te ima
- Sergej Ćetković - Ako te nije pronašla ljubav
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Sok od šargarepe
Benefiti šargarepe su višestruki po celokupno zdravlje organizma, pa ukoliko imate naviku da dan započnete ceđenim sokom, na listu onih koje pravite dodajte i onaj od šargarepe.
Opuštajuće vežbe joge pred spavanje
Kvalitetu sna znatno može doprineti stanje u kojem se nalazite neposredno pred spavanje. Ukoliko ste napeti i pod stresom, to može uticati na nesanicu, a pomoću seta joga vežbi pred spavanje možete opustiti telo i um, te lakše utonuti u san.
-
Putovanja
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
-
Preporučujemo
Za mirišljave tepihe!
Između redovnog pranja tepiha, svežinu i miris im možete očuvati upotrebom osveživača koji možete pripremiti u domaćoj radinosti.
Uklonite mrlje od kafe sa odeće
Mrlje nastale od prosute kafe možete ukloniti brzo i lako, pomoću ovog trika!
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 119.87 120.71 121.56 USD 112.94 113.74 114.53
-
Krofne sa džemom
Desert kojim možete obeležiti dolazak Pravoslavne Nove godine.
12-01-2021 | 17:07 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Crisp0022
Sastojci:- 1 šolja mleka
- 2 žumanca
- supena kašika šećera
- pola kašičice soli
- 1 svež kvasac
- 500 gr brašna
- vanilin šećer
- ulje za prženje
- šećer za posipanje
- džem po želji (za punjenje)
- 100 gr margarinaPriprema: U brašno dodati žumanca, šećer, so, mlako mleko, izmrviti kvasac, dodati vanilin šećer, sve zamesiti i ostaviti da stoji na sobnoj temperaturi 30 minuta. Na radnoj površini rastanjiti testo debljine 1 cm, modlom vaditi krofne i ostaviti ih da odstoje još 20 minuta. Ulje zagrejati, pržiti krofne tako što deo koji je bio na radnoj površini treba okrenuti na gore. Pržiti da porumene. Ohlađene krofne napuniti džemom po želji i posuti prah šećerom.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: