-
Poslednjih 5 pesama
- Hari Mata Hari - Pusti me Bože pusti me
- Djordje Balašević - Ne Lomite Mi Bagrenje
- Kiki Lesendrić - Budi tu kad padne sneg
- Zana - Vejte snegovi
- Tony Cetinski - Zar Malo To Je
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Pileći gulaš
Kada pomenemo gulaš sasvim sigurno ne pomislimo prvo na pileće meso. Ipak, isprobajte ovaj recept jer je velika verovatnoća da ćete se i vi, baš kao i mi oduševiti...
Savršen recept za Pavlovu tortu
Ova elegantna i raskošna poslastica savršen je izbor za Dan zaljubljenih, a kako nam se bliži ovaj praznik evo sjajne prilike da uživamo u njoj.
-
Zdravlje
Simptomi koji ukazuju da ste možda alergični na laktozu
Osobe koje ne podnose laktozu nisu u stanju da u potpunosti svare šećer (laktozu) iz mleka. Kao rezultat toga, nakon konzumacije mlečnih proizvoda mogu imati dijareju, nadutost i gasove. Ovo stanje, poznato i kao malapsorpcija laktoze, obično nije opasno, ali njegovi simptomi mogu biti neprijatni.
Zdravstvene prednosti zelene salate!
Zelenu salatu sve češće viđamo na pijacama i marketima, pa je možda pravi trenutak da je uvrstimo u svoju ishranu. Iako je mnogi ljubitelji kupuju isključivo jer ih podseća na dolazak proleća i lepših dana, ne treba zanemariti ni njene zdravstvene prednosti.
-
Putovanja
Ovo su najopuštenija mesta na svetu prema novom istraživanju
U istraživanju koje je analiziralo 76 destinacija na osnovu različitih faktora, poput pokrivenosti šumama i gustine naseljenosti, otkrivena su najopuštenija mesta na svetu.
Najpovoljnija skijališta u Evropi prema listi TimeOut-a
Prema magazinu TimeOut, Bjelašnica u Bosni i Hercegovini zauzela je prvo mesto na listi cenovno najpristupačnijih skijališta u Evropi. Lista obuhvata deset povoljnih zimskih destinacija, a TimeOut ističe da skijanje ne mora nužno da podrazumeva luksuzne odmore u Alpima, Dolomitima ili Pirinejima – u Evropi postoje i budžetske opcije.
-
Preporučujemo
Ovo su predmeti koje nikako ne bi trebalo da držite na prozorskoj dasci
Prozorske daske su vrlo praktične, a ne treba da zaboravimo ni njihovu estetsku funkciju s obzirom na to da veoma lepo mogu da se uklope u skoro svaki ambijent. Ipak, mnogima od nas služe za odlaganje mnogobrojnih predmeta.
Mrlje od vina, čokolade ili šminke? Rešenje je jednostavnije nego što mislite
Mrlje su čest problem i mnogima zadaju glavobolje, pa u potrazi za rešenjem često isprobavamo razne proizvode. Koliko puta ste pokušavali da uklonite mrlju od vina ili čokolade sa omiljene haljine ili košulje? Ako ste reagovali na vreme, verovatno ste spasili garderobu, ali ako niste mogli odmah da intervenišete, verovatno ste se dugo mučili da je uklonite.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.28 117.10 117.92 CHF 123.92 124.80 125.67 USD 111.94 112.73 113.52
-
Krofne sa čokoladom
Ukusne krofne kojima niko neće odoleti!
22-03-2021 | 11:09 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-vladispas
Sastojci:
- 1 šolja mleka
- 2 žumanca
- supena kašika šećera
- pola kašičice soli
- 1 svež kvasac
- 500 gr brašna
- vanilin šećer
- ulje za prženje
- šećer za posipanje
- 100 gr čokolade
- 100 gr margarina
Priprema: U brašno dodati žumanca, šećer, so, mlako mleko, izmrviti kvasac, dodati vanilin šećer, sve zamesiti i ostaviti da stoji na sobnoj temperaturi 30 minuta. Na radnoj površini rastanjiti testo debljine 1 cm, modlom vaditi krofne i ostaviti ih da odstoje još 20 minuta. Ulje zagrejati, pržiti krofne tako što deo koji je bio na radnoj površini treba okrenuti na gore. Pržiti da porumene. Rastopiti čonoladu na pari i preliti ih čokoladom. -
Pročitajte i...
Savršen recept za Pavlovu tortu
Ova elegantna i raskošna poslastica savršen je izbor za Dan zaljubljenih, a kako nam se bliži ovaj praznik evo sjajne prilike da uživamo u njoj.
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se dok je hladno vreme i uživajte...
Zimska torta sa pomorandžama
Divna, kremasta torta, čiji ukus posebno dolazi do izražaja u hladnim, zimskim danima...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: