Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Aleksandra Radović - Još danas

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Još danas
    2. Osvajači - S' kim cekas dan
    3. Crvena jabuka - Uzmi me
    4. Sergej Ćetković - Pola moga svijeta
    5. Denis & Denis - Čuvaj se
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vanja Bulić - Sreda - Mojih 50
    2. 22. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 22. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 22. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Vanja Bulić - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaća pita od bundeve Domaća pita od bundeve

    Ukusna poslastica koja slavi dolazak jeseni.

    Pohovane tikvice Pohovane tikvice

    Mogu se jesti kao dodatak glavnom jelu ili samostalan obrok.

  • Delta city
  • Kuća
    Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

    Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

    Vikend putovanje: Spakujte se brzo i lako! Vikend putovanje: Spakujte se brzo i lako!

    Ovo leto i sveopšta situacija povodom pandemije virusa COVID 19, mnogima je onemogućila da odmor iskoriste za duže putovanje, ali su zato vikend putovanja sjajna opcija da se izmestite iz gradske sredine i uživate u prirodi. A tu se uvek javlja pitanje šta spakovati?

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.41
    CHF 108.47 109.24 110.00
    USD 99.93 100.64 101.34
  • Povezani članci
  • Krem čorba od pečuraka

    Čorba će okrepiti vaše telo i pospešiti varenje. Uživajte u neodoljivom ukusu ove krem čorbe od pečuraka!




    22-09-2015 | 11:49 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-FomaA


    Sastojci:
     - 1 kg pečuraka
     - 1 glavica crnog luka
     - malo ulja
     - 2 kašike brašna
     - 1 kisela pavlaka
     - so, vegeta, biber i peršun

    Priprema: Crni luk iseckajte na kockice. Šampinjone operite, ocistite pa ih sitnije isecite na listiće. U šerpu u kojoj će se kuvati čorba stavite malo ulja, zagrejte, pa dodajte luk da se proprži. Luk pržite dok ne postane staklast. Zatim dodajte šampinjone, promešajte, dodajte vegetu, posolite i pobiberite. Pustite šampinjone da se prže 2-3 minuta,  pa zalijte sve sa 2 l vode. Voda kojom zalivate trebalo bi da bude vruća ili bar mlaka, nikako hladna. Ostavite na jakoj vatri dok voda ne proključa. Zatim smanjite vatru, poklopite i ostavite da se kuva. Razmutite 2 kašike brašna u malo mlake vode tako da potpuno bude bez grudvica i u to dodajte 2 kašike kisele pavlake. Posle 20-30 minuta kuvanja, pojačajte vatru tako da čorba ključa, pa u tankom mlazu sipajte polako razmućeno brašno i pavlaku u čorbu uz neprekidno mešanje. Ostavite na vatri još 5-10 minuta uz mešanje, pa kada je čorba gotova, sklonite sa vatre. Čorba od šampinjona služi se u tanjirima posuta sitno iseckanim peršunom.

  • Pročitajte i...
    Rižoto od šampinjona i šećerca Rižoto od šampinjona i šećerca

    Ovaj rižoto možete jesti kao samostalni obrok ili dodatak mesu ili ribi.

    Domaća čorba od paradajza Domaća čorba od paradajza

    Čorba od paradajza okrepiće vaš organizam, a priprema se veoma brzo i lako.

    Pohovane lignje sa susamom Pohovane lignje sa susamom

    Unesite dašak mora u vaš dom uz ovaj recept.

    Domaći brusketi Domaći brusketi

    Napravite ukusne bruskete u domaćoj radinosti.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: