Slušate: Dodir noći

Pesma: Gibonni - Ja Cu Budan Sanjati

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Ja Cu Budan Sanjati
    2. Vlado Georgiev - Hej ti
    3. Nina Badrić - Ono Kad
    4. Crvena jabuka - Sad je srce stijena
    5. Oliver Mandić - Samo nebo zna
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Tajči - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 10. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 10. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 10. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dušan Kaličanin - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Starinski kolač sa šljivama Starinski kolač sa šljivama

    Mirisan, mekan i jednostavan, ovaj kolač sa šljivama savršen je za popodnevnu kafu, posebno kada padaju kiše i jedva čekamo da se opustimo u svojoj kući, pročitamo nešto ili pogledamo omiljenu seriju...

    Krompir čorba sa pečurkama Krompir čorba sa pečurkama

    Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.

  • Zdravlje
    Pet svakodnevnih navika u kuhinji koje vas nesvesno udaljavaju od zdrave ishrane Pet svakodnevnih navika u kuhinji koje vas nesvesno udaljavaju od zdrave ishrane

    Male promene u načinu pripreme hrane mogu značajno poboljšati nutritivnu vrednost vaših obroka.

    Kako odrediti najbolje vreme za spavanje? Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?

    Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva

    Novinari magazina Time Out pitali su više od 18.000 stanovnika gradova koliko ih njihov grad čini srećnim, a evo šta su oni odgovorili.

    Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu

    Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.

  • Preporučujemo
    Kako sprečiti kondenzaciju na prozorima i pojavu buđi uz pomoć sode bikarbone? Kako sprečiti kondenzaciju na prozorima i pojavu buđi uz pomoć sode bikarbone?

    Dolaskom hladnijih dana, mnogi primete kapljice vode koje se nakupljaju na prozorima klasičan znak kondenzacije. Ovaj problem najčešće se javlja od kraja septembra do aprila, kada je razlika između spoljne i unutrašnje temperature najveća, a vazduh u zatvorenom prostoru previše vlažan.

    Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove

    I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 124.93 125.81 126.69
    USD 100.09 100.80 101.50
  • Povezani članci
  • Krem čorba od pečuraka

    Čorba će okrepiti vaše telo i pospešiti varenje. Uživajte u neodoljivom ukusu ove krem čorbe od pečuraka!




    22-09-2015 | 11:49 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-FomaA


    Sastojci:
     - 1 kg pečuraka
     - 1 glavica crnog luka
     - malo ulja
     - 2 kašike brašna
     - 1 kisela pavlaka
     - so, vegeta, biber i peršun

    Priprema: Crni luk iseckajte na kockice. Šampinjone operite, ocistite pa ih sitnije isecite na listiće. U šerpu u kojoj će se kuvati čorba stavite malo ulja, zagrejte, pa dodajte luk da se proprži. Luk pržite dok ne postane staklast. Zatim dodajte šampinjone, promešajte, dodajte vegetu, posolite i pobiberite. Pustite šampinjone da se prže 2-3 minuta,  pa zalijte sve sa 2 l vode. Voda kojom zalivate trebalo bi da bude vruća ili bar mlaka, nikako hladna. Ostavite na jakoj vatri dok voda ne proključa. Zatim smanjite vatru, poklopite i ostavite da se kuva. Razmutite 2 kašike brašna u malo mlake vode tako da potpuno bude bez grudvica i u to dodajte 2 kašike kisele pavlake. Posle 20-30 minuta kuvanja, pojačajte vatru tako da čorba ključa, pa u tankom mlazu sipajte polako razmućeno brašno i pavlaku u čorbu uz neprekidno mešanje. Ostavite na vatri još 5-10 minuta uz mešanje, pa kada je čorba gotova, sklonite sa vatre. Čorba od šampinjona služi se u tanjirima posuta sitno iseckanim peršunom.

  • Pročitajte i...
    Psilocibin evoluirao najmanje dva puta: iznenađujuće otkriće o psihodeličnim gljivama Psilocibin evoluirao najmanje dva puta: Iznenađujuće otkriće o psihodeličnim gljivama

    Nedavno istraživanje otkrilo je da određena vrsta gljiva proizvodi psilocibin koristeći potpuno drugačiji biohemijski put od onog koji koriste tzv. „magične“ gljive (Psilocybe), što ukazuje da se ovaj psihoaktivni spoj nezavisno razvio najmanje dva puta tokom evolucije.

    Aromatični pileći paprikaš Kremasti pileći paprikaš

    Malo drugačiji recept koji zaista sadrži papriku, a ukus je intenzivniji...

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: