-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Sati dani godine
- Parni Valjak - Sve još miriše na nju
- Bajaga - Vesela Pesma
- Aleksandra Radović - Jesam te pustila
- Galija - Da li si spavala
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.54 117.36 118.18 CHF 116.96 117.79 118.61 USD 107.16 107.92 108.67
-
Knedle sa čokoladom
Evo jednog recepta za prave sladokusce.
15-07-2019 | 15:19 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Creative Family
Sastojci:
- 500 g krompira
- 4 jajeta
- 2 kašike ulja
- po potrebi brašno, so
- 200 g čokolade za kuvanje
- 100 g šećera
- 200 g prezli
- šećerPriprema: Krompir skuvati i izgnječiti kao za pire. Dodati jaja, ulje, so i sa brašnom zamesiti srednje meko testo. Razvući ga pa odgovarajućom čašom vaditi krugove i u svaki staviti po kocku čokolade i malo posuti šećerom. Pričvrstiti ih i oblikovati u knedle. Kuvati u dosta kipuće vode. Nakon što isplivaju još 15 minuta. Ocediti ih, uvaljati u šećer, prezle i kakao ili ćokoladne mrvice.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: